Andi Iliescu

FOTOGRAF // Andrei Iliescu
Între 700 și 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0766 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 6 ani și 4 luni

Prezenta pe toata perioada desfasurarii evenimentului, include cununie civila, pregatiri, biserica, sedinta foto speciala intr-o locatie aleasa de comun acord si restaurant.Fotografiile se editeaza si se predau in format electronic.
S&C-1282.jpg
S&C-2281.jpg
Sandra-Marian_0987-2.jpg
include pe langa pachetul clasic un album foto 20/30 cm, cu 20 de pagini si coperti din piele ecologica. O varianta foarte apreciata de marea majoritate a mirilor.
L&A-159.jpg
L&A-33.jpg
L&A-1392.jpg
Fotograf principal si asistent foto. O varianta deosebita pentru cei ce vor sa nu piarda nici cel mai mic detaliu din ziua evenimentului. Doua unghiuri, doua viziuni, doua incadrari mult mai multa emotie.
L&A-1350.jpg
L&A-1039.jpg
L&A-1363.jpg

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Andi Iliescu

Inca de la varsta de 16 ani, am fost atras de ideea de a cunoaste si de a fi aproape de cat mai multi oameni. Pentru asta, am facut tot ce mi-a stat in putinta si am inceput sa lucrez la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio ale acelei perioade.

Visele au inceput sa se implineasca unul cate unul, cunosteam oameni, imi povesteau vietile lor si usor usor am simtit nevoia sa le surprind emotiile si sentimentele si intr-un alt mod decat prin muzica.

Asa s-a nascut pasiunea pentru fotografie pe care am dezvoltat-o ani de-a randul si de aceea orice eveniment, pentru mine, incepe prin a cunoaste si a ma apropia foarte mult de personajele din acea poveste.

Fiti personajele povestii voastre si ingaduiti-mi a va fi povestitor...