Catalogul fotografilor
Alexandru Firu

Alexandru Firu

Fotograf
Înscris în catalog de un an și 4 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0721 645 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Alexandru Firu


Bună ! Îți mulțumesc că ai ajuns până aici. În continuare, voi scrie despre mine câteva rânduri.
Am absolvit Liceul de Artă „Marin Sorescu” din Craiova, iar dragostea față de fotografie a reușit să devină principala mea sursă de venit datorită faptului că îmi place enorm ceea ce fac.
Primul eveniment pe care l-am fotografiat a fost în 2017 iar de atunci nu m-am mai putut despărți de fotografia de nuntă. Iubesc latura asta a fotografiei pentru că reușesc să surprind emoție pură, gesturi sincere și trăiri intense din partea mirilor în ziua cea mare, dar și zâmbetul cald al părinților care își privesc copiii în cea mai importantă zi din viața lor. Din motivul ăsta fac fotografie de eveniment - pentru că surprind momente care îți vor trezi sentimente puternice peste ani, atunci când vei redeschide albumul primit la nuntă.
Am reușit să îmi creez o experiență în fotografia de eveniment datorită sutelor de ore pe care le-am dedicat învățării acestui domeniu și în continuare îmi dedic 100% din timpul meu, acestei pasiuni care mi-a devenit, cu bucurie, meserie.