Catalogul fotografilor
Vivo Media

Vivo Media

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 2 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0721 758 *** vezi telefonul
Favorit



Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Vivo Media


VIVO MEDIA a devenit pentru noi, dar mai ales pentru clienții noștri “watermark-ul” care se traduce prin profesionalism, creativitate și calitate. Suntem o echipă de fotografi și videografi dinamică, energică, creativă și plină de entuziasm iar adevărata noastră valoare vine de la clienții noștri satisfăcuți care ne apreciază viziunea distinctă și eforturile noastre de a ne desăvârși obiectivele.

Colaborăm cu oameni pasionați, susținem creativitatea în domeniul Foto-Video și suntem mereu pregătiți pentru a va surprinde prin promisiunea noastră de a rămâne inovatori în materializarea imaginilor așa cum vă doriți. Fie ca e vorba de un eveniment de familie, business sau lansarea unui produs, suntem pregătiți în orice moment sa va oferim consultanta și serviciile de care aveți nevoie.

Scopul nostru primordial este de a surprinde și imortaliza momentele din cea mai importantă zi din viața voastră, amintirile sunt cele care dăinuie în timp și vor deveni unicele mărturii care vor rămâne vii chiar și peste ani.