Catalogul fotografilor
Tutu Ionatan

Tutu Ionatan

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 4 luni
Se deplasează din Galati
Messenger
 0743 215 *** vezi telefonul
FavoritFotografiere in ziua nunții (pregătirea mirilor, cununie civilă, biserică, sesiune foto, petrecere)
Fotobook 20x50cm (25-30 file) *lucrat manual, design unic/tematic evenimentului
Număr nelimitat de fotografii
Corectarea tuturor fotografiilor (expunere, contrast, culoare, etc.)
Galerie online valabilă 3 luni de la predarea fotografiilor în format digital

CADOU – Trash the dress (după eveniment, realizăm ședință foto, relaxați și destinși, într-o locație la alegere unde putem pune în valoare splendoarea rochiei, eleganța costumului și emoția din privirea voastră) *perioadă de desfășurare – 1 (o) zi.
 
** Valoarea totala a pachetului este de 1100 Euro, plătibilă în Lei, la cursul EUR/RON al BNR din ziua efectuării plății.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Tutu Ionatan


| 📸 Book your date now for 2019/20
| 📸 Available #worldwiede for wedding or #photosession

Pe langa sutele de mii de ore lucrate pana acum, sutele de mii de fotografii realizate in evolutia si consolidarea viziunii mele din prezent,stau la baza si workshopurile la care am participat pana acum.De la cele de marketing unde am invatat cum sa ajung cat mai usor si aproape de dvs,cele de editare, organizare a evenimentului,pana la cele de pozitionare care din punctul meu de vedere sunt foarte esentiale … !

Ca si fotograf ai nevoie de viziune, de orizonturi deschise pentru a putea gandi, captiva amintirea intr-un fel anume, de a astepta ( sau pregati ) momentul perfect pentru a apasa butonul si a captura momentul perfect,care face diferenta ! Milioane de fotografii vizualizate, zeci de locatii atat in tara cat si in strainatate ( Portugalia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Italia, Maroc, Franta, Germania, Luxemburg, Belgia, Spania, Anglia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Danemarca, Suedia ) stau la baza a ceea ce inseamna Tutu Ionatan !

Cerinte diverse, clienti diferiti, toate acestea au ajutat de-a lungul timpului la o intelegere mai buna a ceea ce cauta o persoana intr-o fotografie,cum ar trebui perceput mesajul, captat si transmis mai departe curat, vesel si profund.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro