Tutu Ionatan

FOTOGRAF
Peste 1000 europreț standard fotografie de nuntă
 0743 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 20 zileMă implic total în ceea ce fac. Îmi doresc să creez imagini interesante, unice care să vă suprindă frumuseţea, emoţia, fericirea și iubirea!

-------------------------------------------

PACHETUL CUPRINDE URMĂTOARELE

- Fotografiere în ziua nunţii (pregătirea mirilor, cununie civilă, biserică, sesiune foto, restaurant).

- FOTOBOOK 25-30 file - 1 buc. (dimensiunea la alegere din cele oferite ) *lucrat manual, design unic/tematic evenimentului.

-------------------------------------------

CADOU

- TRASH THE DRESS | După eveniment, realizăm sedinţa foto, relaxaţi și destinși, într-o locaţie la alegere unde putem pune în valoare splendoarea rochiei, eleganţa costumului și emoţia din privirea voastră! * perioada de desfășurare o zi

- RAMĂ FOTO 20x30 cm - 3 buc. (Nași, Socri Mici, Socri Mari)

- CANVAS / TABLOU 30x40 cm

- STOCAREA FOTOGRAFIILOR ÎN CONTUL DE CLIENT ”EVIE” TIMP DE UN AN

-------------------------------------------

* TOATE MATERIALELE INCLUSE IN PACHET (ALBUME, SEDINŢELE FOTO, ACCESORIILE) AU TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI DE LA DATA EVENIMENTULUI!

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Tutu Ionatan

Țuțu Ionatan este fondatorul Țuțu Ionatan Foto și al conceptului CreativeArt Photo Studio. Cu o experiență de 10 ani în realizarea fotografiilor profesionale, Ionatan acoperă întreaga paletă de shooting-uri: la ceremonii precum nunta sau botez, la evenimente de lansare, recepții și întrevederi corporate, în studio pentru reviste sau book-uri, fotografie de familie, fotografie personală de promovare.