Fotografi Galati

Tutu Ionatan

Fotograf
Înscris în catalog de 2 luni și 19 zile
Se deplasează din Galati
Messenger
 0743 215 *** vezi telefonulMă implic total în ceea ce fac. Îmi doresc să creez imagini interesante, unice care să vă suprindă frumuseţea, emoţia, fericirea și iubirea!

-------------------------------------------

PACHETUL CUPRINDE URMĂTOARELE

- Fotografiere în ziua nunţii (pregătirea mirilor, cununie civilă, biserică, sesiune foto, restaurant).

- FOTOBOOK 25-30 file - 1 buc. (dimensiunea la alegere din cele oferite ) *lucrat manual, design unic/tematic evenimentului.

-------------------------------------------

CADOU

- TRASH THE DRESS | După eveniment, realizăm sedinţa foto, relaxaţi și destinși, într-o locaţie la alegere unde putem pune în valoare splendoarea rochiei, eleganţa costumului și emoţia din privirea voastră! * perioada de desfășurare o zi

- RAMĂ FOTO 20x30 cm - 3 buc. (Nași, Socri Mici, Socri Mari)

- CANVAS / TABLOU 30x40 cm

- STOCAREA FOTOGRAFIILOR ÎN CONTUL DE CLIENT ”EVIE” TIMP DE UN AN

-------------------------------------------

* TOATE MATERIALELE INCLUSE IN PACHET (ALBUME, SEDINŢELE FOTO, ACCESORIILE) AU TERMEN DE VALABILITATE 6 LUNI DE LA DATA EVENIMENTULUI!

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Tutu Ionatan


Țuțu Ionatan este fondatorul Țuțu Ionatan Foto și al conceptului CreativeArt Photo Studio. Cu o experiență de 10 ani în realizarea fotografiilor profesionale, Ionatan acoperă întreaga paletă de shooting-uri: la ceremonii precum nunta sau botez, la evenimente de lansare, recepții și întrevederi corporate, în studio pentru reviste sau book-uri, fotografie de familie, fotografie personală de promovare.