Înapoi la căutarea mea
Tudose Alex

Tudose Alex ( Fotograf & Videograf )

Fotograf: Tudose Alex
Înscris în catalog de 3 ani și 10 luni
Se deplasează din Oradea, Bihor
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0740 333 *** vezi telefonul
Favorit
1- Fotograf - Fotogarfii nelimitate
1- Cameraman - Timp de filmare predat aproximativ 2:30 h - 3 h sau film 40 - 60 minute + clip Highlights .
- Prezenta pe toata durata evenimentului .
- Material foto-video predat pe Memory Stick USB in plic din piele + fotografii printate 10x15cm.
- Sedinta foto Save the date sau After wedding.
- Album Foto 30x60 cm.
- Predare in maxim 90 de zlie .
Optional Drona si albume pentru nasi si parinti

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Budapesta, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Un oras frumos si linistit cu peisaje superbe, atat la suprafata cat si in subteran .
Merita vizitat si profitat de fiecare loc in parte pentru niste sedinte foto reusite.
 Locaţie de nuntă
  Oradea, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Aceasta sala este una de dimensiuni medii spre mari, ring de dans generos, personal bine pregatit si mancare foarte buna. O locatie frumoasa ce te face sa te simti bine si relaxat. Are o curte frumnoasa unde se pot face si fotografii pe masura.

Parcarea este cam mica si nu este parcarea proprie a restaurantului.
 Locaţie de nuntă
  Ineu, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie minunata, retrasa si ferita de zgomotul si aerul orasenesc . O recomand atat pentru sedinte foto cat si pentru evenimente.
Este un loc mare, cu multe peisaje, unde se pot face fotografii frumoase atat ziua cat si seara, mai ales daca evenimentul este la cort sau in aer liber .
Cu teren de golf, cai antrenati pentru calarie, cuminti si fotogenici, Kings Land este o locatie perfecta din orice punct de vedere pentru un eveniment si nu numai.
 Locaţie şedinţă foto
  Miskolc, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc deosebit de frumos pentru orice tip de sedinta foto/video, after wedding, trash the dress sau save the date. Peisaj frumos, multe ''background-uri'' - este acel hotel care a fost castel, o mica gara, mocanita, lac, gradini suspendate, cascada, pestera. Tot ce vrei intr-un loc restrans .
 Locaţie şedinţă foto
  Oradea, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
In fiecare primavara aceasta campie de la marginea Oradiei , este plina de culor, verde, rosu , galben, nu iti poti imagina cum este pana nu ajungi intr-un lan de rapita sau floarea soarelui .
Locul perfect pentru sedinte foto pentru lenesi :) (nu ai mult de umblat ca sa faci niste fotografii reusite) .
 Locaţie de nuntă
  Oradea, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie ce te primeste cu caldura, personalul pregatit si bine organizat.
Sala frumoasa, ies fotografii superbe, ringul de dans foarte mare, scena si ecran de proiectie.
Mancarea este foarte buna, locuri de parcare suficiente.
 Locaţie şedinţă foto
  Gârda de Sus, Alba
Ratingul meu acordat locaţiei
Este minunat sa iti petreci aici 2 zile de vacanta cu familia sau cu mirii pentru o sedinta foto dupa nunta, atat pe zi cat si pe seara/noapte . Peisaje la tot pasul, vremea nu ai de unde sa stii cum va fi deci asteapta-te la ce e mai rau :) noi am prins si soare si furtuna, dar au iesit fotografii minunate.
In tot parcul gasiti restaurante sau pensiuni, drumul este bun, nu va trebuie 4x4, obiective turistice (Ghetarul de la Scarisoara, Izbucul Tauz, Pestera Coiba Mare, P. Coiba Mica, Cetatile Ponorului, Groapa ruginoasa, etc. )
 Locaţie şedinţă foto
  Vadu Crisului, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Acest loc este unul pentru recreere, sunt trasee de climbing, viaferrata , etc, o zona montana cu peisaje minunate, locul perfect pentru orice fel de sedinte foto/video
 Locaţie şedinţă foto
  Viseu de sus, Maramures
Ratingul meu acordat locaţiei
"un loc frumos pentru o calatorie cu mocanita, aici se pot realiza sedinte foto after wedding/save the date/ trash the dress sau orice altecva. Peisaje de munte minunate care va vor ramane tiparite in minte multa vreme. "

Despre Tudose Alex ( Fotograf & Videograf )


Salut! Sunt pasionat de calatorii, animale, munte si zic eu ca am cea mai frumoasa "meserie" aceea de a fi fotograf si videograf, cand poti surprinde emotii in cel mai mic detaliu, simti ca lasi ceva in urma ta si cineva se bucura de ceea ce ai facut pentru ei.
Cand pasiunea devine job si un stil de viata nu simti ca lucrezi, asta am observat-o si in cazul meu, in rezultatele mele.
Atat in fotografia de eveniment cat si in wild life sau family timpul trece repede, cand sunt cu aparatul in mana, focusat pe subiect, am cea mai mare satisfactie ca acel moment nu este pierdut.
Pentru mine fiecare eveniment este unic, si fiecare are valoarea lui, incerc sa evoluez cat mai mult imbinand diferite tehnici de fotografiere sau filmare tinand cont de anumite reguli de compozitie, executare, cat si de editare.
- Abordez stilul fotojurnalistic pentru ca emoțiile să nu se piardă.
- Detaliile sunt importante pentru mine, atat in fotografii cat si in filmari, fara ele povestea nu este intreaga.
- Atat la nunti cat si la alte eveimente, obiectivul meu este sa surprind aminitirle voastre in cel mai placut mod, de care sa va bucurati toata viata.
Daca, consideri ca vrei sa iau parte la o zi din viata ta , poate cea mai importanta pentru tine, atat pe partea de video cat si de foto va fi o placere pentru mine !

| P a s s i o n F o r Y o u r M e m o r i e s |