Înapoi la căutarea mea

Transylvania Pictures

Cameraman: Dragos Badicu
Înscris în catalog de 5 ani și 9 luni
Se deplasează din Brasov
Messenger
 0726 057 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
16 premii
1
7
8
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  1,133
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită cameramanului să îți arate câteva evenimente filmate.
Nominalizat la concursul anual 2018 Premiat la concursul anual 2018
Nominalizat la concursul anual 2018
Nominalizat la concursul anual 2018 Premiat la concursul anual 2018
Premiat la concursul anual 2014 Nominalizat la concursul anual 2014


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Transylvania Pictures


Se spune adesea ca drumul spre succes întalneste in cale multe provocari, ca nimic nu este usor de atins, ca o persoana care are succes il poate identifica ulterior cu fericirea. Noi credem ca succesul pe care l-am atins nu a fost o singura actiune de maretie si importanta. Din contra, a fost si este o intreaga serie de actiuni care ne-au adus pana în acest punct. Fiind constanti in munca pe care o desfasuram, in intregul proces, dar totusi perfectionand zi de zi materialele noastre, am reusit sa ajungem pana in acest moment, acela de a va introduce Transylvania Pictures. Conceptul din spate se bazeaza pe ambitie, devotament, munca, placere si multa dragoste pentru productia de film. Nu pretindem ca reteta succesului este la noi, dar credem ca fiecare persoana isi poate dedica viata unui lucru pe care il face cu pasiune si daruire. Dorim sa fim inspiratie pentru voi, sa cladim împreuna Transylvania Pictures din imagini cu oameni fericiti si pozitivi.
Pentru ca vrem sa fim cei mai buni, alaturi de voi, acum, la împlinirea celor 6 ani de când videografia a devenit parte din viaţa noastra, trecem la nivelul urmator, cu o echipa pregatita pentru a atinge o noua etapa a succesului în acest domeniu.
Din an în an am ales sa crestem, dar pentru ca stim ca lucrurile bune vin etapizat, nu ne-am grabit în drumul nostru. Videografiei i-am dedicat in primul rand timp; timp invatand, timp practicand, timp cautand ceea ce ni se potriveste. In al doilea rand, am ales sa investim în echipamentul pe care il folosim, pentru ca in fata videografului se regaseste toata aparatura care surprinde momentele voastre. Acest doua lucruri, alaturi de creativitatea cu care ne compunem cadrele, dedicarea cu care editam materialele şi spiritul nostru de lucru, formeaza Transylvania Pictures.