Catalogul fotografilor
Stefan Ionut

Storyverse Media

Fotograf: Stefan Ionut
Înscris în catalog de 10 luni
Se deplasează din Sector 5, Bucuresti
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0727 481 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (3 recenzii)   911
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Storyverse Media


Ionuț este fascinat de cum, prin fotografie, poate da viață amintirilor voastre și vă poate face să zâmbiți de fiecare dată când vă veți uită la fotografiile nunții voastre. Momentul în care se simte cu adevărat împlinit este atunci când, după ce ai văzut fotografiile împreună cu jumătatea ta, îl suni să îi mulțumești pentru întreaga emoție frumoasă pe care ați simțit-o datorită lui.

În timpul evenimentului îi place să nu-și facă prezența simțită, să observe și să surprindă de la distanță cursul natural al lucrurilor. Toate acele gesturi mici, de bucurie, de emoție pe care voi și invitații voștri le exprimați, Ionuț le va surprinde fără ca nimeni să își dea seama că a fost fotografiat, iar impactul va fi cu atât mai mare în momentul în care vă veți uită la fotografiile finale pentru că este posibil să fiți plăcut surprinși.

Ionuț este o persoană care se face cu ușurință plăcută, iar dacă cineva se află în dificultate el este primul care sare în ajutor și vine cu soluții. Îi place să ajute oamenii, să petreacă timp cu familia și prietenii și să citească despre orice i se pare interesant.

Empatia și faptul că poate purta o discuție cu voi pe orice subiect îl face o persoană în preajma căreia îți este extrem de drag să îți petreci timpul.