Catalogul fotografilor
Stefan Mircea

Stefan Mircea

Fotograf
Înscris în catalog de un an și 9 luni
Se deplasează din Brasov

Vezi profilul meu de fotografie comercială
Messenger
 0773 996 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
4 premii
2
2
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (6 recenzii)
Experiență
29 evenimente verificate
2 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Biserică
  Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
Aceasta este o biserica cu gust (se încadrează foarte bine în peisaj, fiind de lemn). Este primitoare, calduroasa si cu lumina buna. Candelabrul face fotografierea o placere. Recomand oricui aceasta biserica!
 Locaţie de nuntă
  Craiova, Dolj
Ratingul meu acordat locaţiei
Summer Dine&Vibe este o locatie deosebita, are un aer aparte. Faptul ca se pot organiza ceremoniile in aer liber este un plus. Totul este superb si recomand aceasta locatiei tuturor!

Despre Stefan Mircea


Nu am stiut mereu ca vreau sa fac fotografie, cu atat mai mult nu am stiut ca vreau sa fac fotografie de nunta. Cu toate ca am studii de contabilitate si informatica de gestiune am decis sa fac ceea ce ma pasioneaza. Cred cu tarie zicala “Daca-ti place ceea ce faci, nu vei munci nicio singura zi din viata ta.”

Pasiunea pentru fotografie a pornit inca din copilarie, cand am primit cadou primul meu aparat de fotografiat pe film. Ca orice copil curios am inceput sa ma joc cu el si am fost fascinat.

Stilul meu de fotografiat este fotojurnalistic prin urmare in ziua nuntii sunt foarte discret. Imi place sa surprind momentele din timpul nunti exact cum s-au petrecut si o sa intervin doar atunci cand consider ca as putea adauga un plus acelui moment.

Probabil ai auzit ca toate nuntile sunt la fel dar eu sunt de parere ca fiecare nunta este un eveniment incomparabil. Emotiile voastre, experienta voastra si modul cum traiti aceasta zi este unic si autentic!

Aceasta este povestea voastra pe care o voi spune in imagini. Fotografiile mele vor fi intotdeauna naturale, haioase si pline de emotie !

Vreau sa mentionez fotografii care mi-au influentat munca si carora le multumesc pentru fiecare pas facut in fata: Vlad Solomon si Andrei Dumitrache !

„Este o iluzie sa crezi ca fotografiile sunt facute doar de aparatul foto… Ele sunt facute cu ochii, inima si capul!” – Henri Cartier-Bresson