Catalogul fotografilor
Sorin & Patricia

Sorin & Patricia

Fotograf
Înscris în catalog de 4 ani și 3 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0735 776 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Ineu, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Cele doua sali au un aer rustic, un lucru care lipseste prin zona de Vest. Ne bucuram sa avem aceasta sala aproape de Timisoara si Arad. Speram pe viitor la cat mai multe nunti de genul acesta!
 Locaţie de nuntă
  Paulis, Arad
Ratingul meu acordat locaţiei
Un loc ascuns in mijlocul padurii, un conac reconditionat si mancare excelenta. Cam asa descriem noi locatia Roca Bruna. La doar 1h 30m de Timisoara, mai exact in Paulis, Arad, se afla locatia perfecta pentru mirii care viseaza la o nunta intima. Putem spune ca abia asteptam sa mai avem evenimente la aceasta locatie, fiind ideala pentru cuplul care isi doreste o nunta iesita din tipar.

Despre Sorin & Patricia


We are Sorin & Patricia, a couple who document weddings and people in love all over the world as a team or individually. Our mission is to capture the magic between two lovers and making friends all around the globe. Based in Eastern Europe, in a beautiful country named Romania, to worldwide, that’s our goal.