Catalogul fotografilor
 Suzana Voinea

ScriitoriDeImagine

Fotograf: Suzana Voinea
Înscris în catalog de 5 ani și 2 luni
Se deplasează din Brasov
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0751 946 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
1 premii
1
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  5.00 (36 recenzii)   2,403
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre ScriitoriDeImagine


Salutare!
Suntem Suzana si Ovidiu , un cuplu visator in cautare de aventuri si suntem incantati ca sunteti curiosi sa aflati mai multe lucruri despre noi pentru a intelege mai bine stilul nostru . Locuim in Brasov, in apropierea unui deal cu paduri de conifere , care reprezinta sursa noastra de inspiratie si de conectare cu noi insine.
Suntem pasionati de calatorii, in special cele cu motorul , de exploratul muntilor si de statul la cort in cele mai salbatice locuri.Fiecare calatorie o privim ca pe un prilej in care cautam sa ne depasim limitele si sa ne bucuram de fiecare moment asa cum este el.

Iubim spontaneitatea , frumosul , simplitatea si ne place sa credeam ca pasiunea noastra pentru fotografie si film provine de aici.
Sursa noastra principala de inspiratie sunt acele momente sincere dintre voi doi si persoanele dragi voua , acele momente in care principala voastra grija este de a va bucura de prezent si de a lasa grijile deoparte.Credem ca cel mai important lucru este despre cum simtim lucrurile si mai putin despre cum arata ele.
Am fi mai mult decat incantati sa auzim povestea voastra.
Cu prietenie,
Suzana si Ovidiu