Catalogul cameramanilor

Razvan Cosma

Cameraman
Înscris în catalog de 3 ani și 4 luni
Se deplasează din Brasov
Messenger
 0741 563 *** vezi telefonul


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Razvan Cosma


Eu sunt Răzvan, un videograf full time. Fără regie, fără întreruperi, camera video mă ajută să îți ofer ziua aceea specială înapoi.
Un trailer care să te aprindă, un film de nuntă în care să îți recunoști zâmbetele și lacrimile reale și care te liniștește. Totul a fost spus. Îți vei aminti tot ce a fost important, de la prima vedere, la ultima dată când peste ring a plutit rochia de mireasă.
Nu sunteți actori la nunta voastră și povestea nu v-ați repetat-o înainte să o trăiți.
Stilul videojurnalistic nu înseamnă lipsă de emoție, ci emoție reală venită din lipsă de regizare. Înseamnă că filmez doar personaje reale, sentimente reale, momente reale, detalii sincere. Le adaug muzica ce vă inspiră, aleg cadrele ce vă descriu și mă prezint prin fiecare nou clip. Nu sunt cameraman de nuntă detașat la datorie. Sunt un ochi deschis când voi îi închideți, când toată lumea vă privește și nimeni nu se gândește că momentele acelea pot fi trăite o singură dată, dar le trăiesc oricum cu toată intensitatea.
Dacă ești o persoană sinceră în sentimente, sofisticată dar naturală și relaxată în momentele trăite, mi-ar face plăcere să îți ofer timpul, ochiul și camera mea. Pentru momente și emoții ce creează amintiri.