Catalogul fotografilor
Razvan Balus

Razvan Balus Fotograf

Fotograf: Razvan Balus
Înscris în catalog de 4 ani și 3 luni
Se deplasează din Constanța , Constanta
Messenger
 0749 514 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Razvan Balus Fotograf


Nu sunt adeptul unei descrieri pompoase cu termeni atent alesi. Sunt un om transparent, dedicat si te asigur ca alaturi de mine vei avea parte de o experienta misto. Sunt creativ, spontan si inventiv iar amintirile si momentele importante din viata ta sunt pe maini bune. Ma consider perfectionist cand vine vorba de materialul predat iar colorizarea aleasa reprezinta momentul si emotia zilei evenimentului. Sotia mea este al doilea fotograf, amandoi avem scoala in domeniul fotografiei si avem grija sa va simtiti cei mai importanti oameni in ziua evenimentului vostru. Stiu ca este foarte important sa iti consolidezi cunostiintele asadar particip la workshop'uri organizate de fotografi de renume, unde, alaturi de alti colegi fotografi ne perfectionam si imbunatatim ghiozdanul de cunostiinte an de an.
Multumesc ca ai avut rabdare sa citesti. Iti urez succes in viata. Take care of your memories :)

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro