Catalogul fotografilor
Dana Lucaci

RAWMEDIA

Fotograf: Dana Lucaci
Înscris în catalog de 9 ani și 4 luni
Se deplasează din Targu-Jiu, Gorj
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0763 022 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
9 premii
5
4
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.
Foto

Pozele din ziua nuntii
Sedinta foto in ziua nuntii
Album foto digital 20×20 inchis sau 20×40 deschis cu 22 de file
Livrarea materialelor pe stick
Un singur fotograf

Video

Filmarea intregului eveniment
Sedinta video in ziua nuntii
3-4 Ore de filmare Full HD 1080p
Livrarea materialelor pe stick
Un singur cameraman

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre RAWMEDIA


Hei! Noi suntem Dana si Robert. In speranta ca nu ai ajuns intamplator aici ar trebui sa stii urmatoarele lucruri:

RAWMedia este o idee ce a prins aripi in 2012. Oferim servicii foto si video profesionale, ca echipa. Daca urmeaza un eveniment important din viata ta, fie ca este nunta, botez sau majorat, ai ajuns unde trebuie.

Ca sot si sotie cunoastem cat de importante sunt amintirile si cat de greu este sa iei o decizie atunci cand ai de ales fotograful pentru nunta ta. Noi vom incerca sa iti simplificam alegerea. Inainte de a continua sa citesti arunca o privire peste portofoliul foto si peste portofoliul video. Daca iti place intoarce-te la citit 🙂

Gata?
Nu o sa-ti vorbim despre cat de buni suntem in comparatie cu ceilalti. Noi credem ca oricine poate sa faca fotografii frumoase indiferent de studii sau aparatura. Intrebarea este: Tie cine ti se potriveste?

Inainte de toate vrem sa-ti fim prieteni. Poti sa ne ceri sfaturi, te vom ajuta! Ne dorim sa avem o colaborare, nu doar sa-ti prestam un serviciu.

O sa-ti fim alaturi in ziua evenimentului! O sa ai multe pe cap, nu trebuie sa ne porti si noua de grija. Stim ce avem de facut, stim unde trebuie sa fim si cand sa fim. Tu bucura-te de ziua ta! Cu cat vei fi mai relaxat/a cu atat rezultatele noastre vor fi mai bune.

Fotografiile voastre sunt importante si pentru noi. Ca fotograf sau videograf cel mai important lucru ar trebui sa fie portofoliul. Acesta este cartea noastra de vizita. Asa ca poti sa fii sigur/a ca ne vom da interesul 110%

Implica-te! Oricat de mult ne-am dori noi sa va oferim amintiri frumoase, rezultatele noastre sunt direct influentate de colaborarea cu voi. Cu cat esti mai implicat/a cu atat rezultatele vor fi mai bune.

Daca ai ajuns pana aici noi propunem sa ne si cunoastem!