Catalogul fotografilor
Andrei Alexandru

Raw Studio

Fotograf: Andrei Alexandru
Înscris în catalog de 3 luni
Se deplasează din Targu Ocna, Bacau
Messenger
 0756 450 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
1 premii
1
Apreciere clienți
5 testimoniale verificate
  5.00 (14 recenzii)
Experiență
17 evenimente verificate
4 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Bogdana, Bacau
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie draguta si retrasa inconjurata de munti si dealuri. Ideal pentru pretreceri restranse. Mancarea a fost decenta, iar formatia a umplut foarte echilibrat sala cu muzica. Ringul de dans a fost generos, in schimb aranjamentul usor saracacios, dar decent pentru petreceri, botez sau o nunta mai modesta.
 Locaţie de nuntă
  Targu Ocna, Bacau
Ratingul meu acordat locaţiei
Un restaurant spatios cu o capacitate de maxim 300 de invitati, decorat modern, dar in acleasi timp modest. Ringul de dans este destul de incapator si aerisit, personalul cu bun simt si foarte bine pregatiti, iar mancarea de nota 10. Daca doresti ca petrecerea sa fie la Targu Ocna, recomand Havana!
 Locaţie de nuntă
  Căiuți, Bacau
Ratingul meu acordat locaţiei
Un restaurant micut si cochet, ideal pentru petreceri micute si botezuri. Formatia a fost de nota 10 si mancarea la fel. Aranjamentul si el a fost unul foarte bogat dand senzatia de eveniment premium.
 Locaţie de nuntă
  Dofteana, Bacau
Ratingul meu acordat locaţiei
Restaurantul este maricel, dar are multe coloane in mijoc facand o separare intre mese si ringul de dans. Muzica si ea are de suferit din cauza coloanelor, la unele mese ajunge sunetul distorsionat si mult mai incet. Podeaua salii este din piatra de rau, nu foarte aspectuos. In schimb mancarea a fost buna iar aranjamentul decent.

Despre Raw Studio


Eu sunt Andrei Alexandru, un fotograf pasionat, tată de gemeni și soț dedicat. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul fotografiei, am avut privilegiul de a captura momente deosebite pentru clienții mei cu care în urma colaborării noastre am devenit prieteni.

Ceea ce mă diferențiază este pasiunea mea pentru crearea amintirilor de neuitat. În fiecare ședință foto, mă implic cu inima și sufletul pentru a vă oferi imagini autentice și emoționante. Îmi place să surprind bucuria, iubirea și conexiunea dintre oameni, iar fiecare cadru reflectă povestea voastră unică.

Ca tată de gemeni și soț înțeleg importanța momentelor speciale din viața fiecărui individ. De aceea, lucrez cu profesionalism și sensibilitate, punând mereu nevoile și dorințele voastre pe primul loc. Fie că este vorba de nunți, sesiuni foto de familie, evenimente sau portrete, vă asigur că voi captura cele mai prețioase momente pentru a le păstra vii în imagini.

Sloganul meu, "Amintirile voastre sunt prioritatea noastră!", reflectă angajamentul meu față de clienți. Îmi propun să vă ofer o experiență fotografică plină de profesionalism, creativitate și empatie, astfel încât să păstrați amintiri de neprețuit pentru întreaga viață.

Aștept cu nerăbdare să vă cunosc și să contribui la crearea amintirilor voastre speciale. Contactați-mă să discutăm cu drag, despre amintirile voastre!