Catalogul fotografilor
Ionut Poptelecan

Poptelecan Ionut Photography

Fotograf: Ionut Poptelecan
Înscris în catalog de 7 ani și 7 luni
Se deplasează din Cluj-Napoca, Cluj
Messenger
 0753 337 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
170 premii
13
39
89
7
20
2
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
18 evenimente verificate
2 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Antigua, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
La Antigua Guatemala, numit scurt și Antigua, este un oraș cu 35.000 de locuitori situat central pe un podiș în Guatemala. Între anii 1543 și 1773 a fost capitala coloniei spaniole din America Centrală. Astăzi orașul este centrul administrativ al departamementului Sacatepéquez. A fost o experiență extraordinară, încununată de oameni foarte calzi și o cultură bazată mult pe familie ! Motiv pentru care și nunțile din Guatemala au fost la alt nivel. Nu am reproșuri pentru acest loc, deoare mi-a oferit o adevărată experiență de viață. Mai multe poți să vezi pe site-ul meu!
 Locaţie de nuntă
  Dresdan, Bucuresti
Ratingul meu acordat locaţiei
Nunta Nicoletei cu Stephan a fost deobita la castelul Schloss Albrectsberg in Dresdan. Aduc doar cuvinte de laudă pentru primirea călduroasă, organizarea ca la carte și desfășurarea evenimentului într-un mod diferit față de ce eram eu obișnuit !

Despre Poptelecan Ionut Photography


Sunt Ionut Poptelecan si mă bucur că ești aici ! Povestea mea este despre fotografia de nuntă, de fapt documentarul de nuntă pe care vreau să-l împărtășesc într-un mod unic. Călătoria noastră continuă în jurul lumii ne ajută să transformăm viziunea noastră în ceva mai bun.
Scopul ?! Este simplu și îndrăzneț. Vreau să fotografiez momentele nunții tale, prin imagini care să te facă să retrăiești acel moment.
Dacă dorești să îmi spui povestea ta, contactează-mă !

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro