Catalogul fotografilor
Petru Brustureanu Photographer

Petru Brustureanu Photographer

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani și 5 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0746 225 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Petru Brustureanu Photographer


Buna cititorule,
Iata, cateva detalii despre mine.
Numele meu este Brustureanu Petru si sunt fotograf de eveniment. Fotografia pentru mine reprezinta: pasiune, emotie, fericire, socializare si multa determinare…
Cred că una dintre cele mai importante zile din viața ta este ziua nunții tale. Amintirile împărtășite, zambetele si toate momentele unice din acea zi vor fi prețuite pentru o viață. Scopul meu este să surprind acele amintiri și să le păstrezi pentru a le iubi pentru tot restul vieții tale. Pot sa spun ca sunt norocosul care are ocazia sa inghete intr-o fotografie conexiunea si emotia transmisa de toti cei cu care lucrez.
Fiecare cuplu are povestea lui. Emotiile traite sunt ceea ce creaza experienta proprie, ceea ce te reprezinta.

Va invit sa vizualizati o parte din povestile pe care am reusit sa le surprind de-a lungul experientei mele, sa imi scrieti, sa ne intalnim si sa stam la povesti despre evenimentul vostru. Ramane apoi la alegerea voastra daca vreti ceva comun, sau ceva personalizat dupa felul vostru de a fi. Eu abia astept sa va cunosc ! Voi ?

Cu stima,
🌿 Petru Brustureanu Photographer