Paul Videograf - Paul Ciurari

CAMERAMAN // Paul Ciurari
Între 500 și 700 europreț standard filmare de nuntă
 0743 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 3 ani și o luna


Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Paul Videograf - Paul Ciurari

Orice poveste poate fi spusă în 1000 de feluri, iar la rândul ei va fi repovestită de fiecare în alt fel.
Videographer-ul profesionist surprinde o reflexie a poveștii pe care o spuneți voi și o imprimă într-o amintire. Legate de acele amintiri vor fi emoțiile dumneavoastră, care vor da viață materialului videografic și îi vor da o valoare sentimentală inestimabilă peste ani.
Avem în spate o experiență de ani de zile, atât în domeniul videografiei, al fotografiei, cât și a video-jurnalismului. Ne recomanadă atât experiența vastă și premiată din domeniul televiziunii, cât și un portofoliu unic, cu sute de evenimente filmate în toate domeniile – film documentar, videografie de nuntă și botez, spectacole, festivaluri, etc.
Filmările noastre se fac cu echipamente video de ultimă generație: camere cu obiective interschimbabile *(DSLR si mirrorless). În fiecare proiect în care ne implicăm, ne angajăm să lucrăm cu profesionalism, astfel încât materialul final să îndeplinească toate așteptările clientului și să surprindă emoția amintirilor voastre. Așadar, în cea mai specială zi din viața dv., vom fi acolo să surprindem fiecare cadru perfect.