Înapoi la căutarea mea

Paul Cois Films

Cameraman: Paul Cois
Înscris în catalog de 9 luni
Se deplasează din Arad
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0748 966 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (14 recenzii)
Experiență
12 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Paul Cois Films


Despre cum s-a născut conceptul Paul Cois Films

Pasiunea pentru film și fotografie a luat naștere odată cu începerea explorării personale prin Europa. Am decis că vreau să călătoresc și astfel am luat la pas continentul, făcând voluntariat. În tot acest timp am muncit la perfecționarea și dezvoltarea stilului de capturare a momentelor în imagini.
În 2018 am părăsit Cluj-Napoca și mi-am început propria afarere în Birmingham, Marea Britanie. Dorul de casă și neadaptarea la clima friguroasă a Angliei, m-au facut să îmi doresc să mă întorc acasă și să o iau de la început. Punct și de la capăt.

Am avut șansa de a lucra alături de adevărați profesioniști de la care m-am inspirat și am reușit să-mi perfecționez stilul. Am luat fiecare cărămidă și am creat baza, am conturat marginile în stilul meu și am reușit să-i dau acestei construcții forma finală care astăzi se numește Paul Cois Films.

Ceea ce-mi doresc eu de la acest proiect este să văd cât mai multe fețe zâmbitoare și oameni mulțumiți! Acesta este scopul meu, să transform zâmbetele voastre în imagini nemuritoare!