Paul Budusan (Special Weddings Studio)

FOTOGRAF // Budusan Paul
Între 700 și 1000 europreț standard fotografie de nuntă
Oferim separat și serviciul de filmare. Vezi detalii
 0743 *** vezi telefonul
Messenger
Înscris în catalog de 7 ani și 3 luni

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Paul Budusan (Special Weddings Studio)

Aici este locul unde afli mai multe despre echipa pe care ți-o dorești la nunta ta.

Mă numesc Budușan Paul iar Impreuna cu tatăl meu (Budușan Ioan) și asistentul nostru Cătălin formăm Special Weddings Studio – Fotografie & Videografie de nuntă. Suntem o echipă vesela, ne place să râdem, să glumim și facem asta impreună cu voi, pentru că asa veți avea imagini superbe de la evenimentul vostru.

Iar acum, voi, cei care citiți, dacă iubiți momentele petrecute cu familia voastră, cu prietenii voștri, suntem ai voștri, deoarece noi asta facem, adoptăm stilul fotojurnalistic, incercăm să surprindem șirul evenimentelor fără regizări, incercăm să intervenim cât mai puțin in desfășurarea evenimentului.

Principalul nostru obiectiv este să ne depașim atât pe noi înșine cât și așteptările clienților noștri, prin calitatea impecabilă a serviciilor dar și prin atenția majoră acordată celor mai mici detalii, detalii care fac diferența.

Nu ne permitem să facem rabat la calitate si mai ales nu acceptam celebra expresie care, fie vorba intre noi, este foarte des vehiculata in Romania “las’ ca merge si asa”.

Va invităm cu drag să navigați în spațiul nostru virtual!

Fotograf – Paul Budușan – Mermbru al asociației internaționale de fotografi de nuntă profesioniști.

Fotograf – Paul Budușan – Mermbru al comunitații MyWed, Fotografi profesioniști de nuntă din întreaga lume.