Înapoi la căutarea mea
Teodora si Adrian Penes

orangephotos

Fotograf: Teodora si Adrian Penes
Înscris în catalog de 3 ani și 10 luni
Se deplasează din CONSTANTA, Constanta
Messenger
 0745 892 *** vezi telefonul
Favorit

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
- arhitectura unica
- este nevoie de aprobare eliberata de catre primaria municipiului Constanța

Despre orangephotos


Buna, suntem Teodora si Adrian. Un cuplu vesel ce impartaseste aceleasi pasiuni: fotografia, calatoriile si setea de frumos. Primul contact cu fotografia de eveniment a venit in Franta, cand la invitatia bunilor nostri prieteni am fotografiat crestinarea fiului lor- mic pe atunci J – Ayann Alexandre. Numele Orangephotos este strans legat de acel eveniment; Orange este un mic orasel din sud -estul Frantei, cunoscut pentru unul dintre cele mai bine pastrate teatre romane din lume. Vizitandu-l, este aproape imposibil sa nu indragostesti, asa cum ni s-a intamplat noua.

Pasul către fotografia de eveniment, fie că este fotografie de nuntă fie că este fotografie de botez nu a reprezentat decât cursul firesc al pasiunii noastre si bineînțeles dezvoltarea acesteia odată cu Orangephotos.ro .
Pentru ca prețuim viața, prețuim iubirea și amintirile frumoase va asteptam cu drag sa ne cunoasteti prin intermediul site-ului sau ,personal, la evenimentele voastre speciale.

Orange Photos | Fotograf Nunta Constanta