Catalogul fotografilor
Alexe Răzvan

Monochrome Dreams

Fotograf: Alexe Răzvan
Înscris în catalog de un an și o lună
Se deplasează din pitesti, Arges
 0735 310 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Monochrome Dreams


Îmi doresc să vă descriu perspectiva mea asupra fotografiei de nuntă. Pe lângă cunoștințele tehnice ale camerei, există, în mod clar, multe alte atribute pe care un fotograf ar trebui să le aibă. Cred că este nevoie de o adevărată pasiune adânc înrădăcinată. Aș vrea sa fiu mai mult decât un simplu prestator de servicii....mai degrabă aș fi un prieten care să te însoțească și să trăiască momentul special alături de tine. De aceea, este foarte important, pentru mine, să pot construi o relație cu persoanele care mă contactează. Îmi doresc să vă cunosc povestea, personalitățile și să reușesc să vă câștig încrederea, iar din această relație să putem crea imagini autentice și naturale. Spontaneitatea este frumoasă, aventuroasă și oferă momente de râs și bucurie. Sunt acele momente care îmi fac pielea de găină în spatele camerei și momentele pe care aș vrea să le surprind pentru tine. Îmi încurajez clienții să fie: naturali, emoționali și să se simtă în largul lor în fața camerei.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro