Catalogul fotografilor
Rebeca Grigorescu

Moment Photography

Fotograf: Rebeca Grigorescu
Înscris în catalog de un an și 10 luni
Se deplasează din Ploiesti, Prahova
Messenger
 0733 948 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  4.90 (42 recenzii)   2,504
Experiență
11 evenimente verificate

Buna,
Noi suntem Dan si Rebeca. Suntem sot si sotie, parinti si prieteni buni.
Fotografia este pasiunea nostra si in acelasi timp ceea ce ne-a facut sa vedem ca lumea din jurul nostru este frumoasa. Ne-a dat oportunitatea sa cunoastem oameni extraordinari care se iubesc si se bucura de viata. Apreciem simplitatea si naturaletea iar telul nostru este ca cei care privesc fotografiile mai tarziu sa-si aminteasca fiecare moment asa cum a fost.

Stilul nostru este simplu si natural lasam lucruile sa curga de la sine si va ajutam doar daca este nevoie. Nu o sa venim cu ideea sa-ti tii iubita in palma, stim ca vrei sa ai grija de ea, nici nu o sa-ti cerem sa calci pe mire. Aici nu completam nimic.
Vom fi alaturi de voi in fiecare moment din ziua voastra speciala. De la pregatri, cununia civila* (daca este cazul) si cea religioasa, sedinta foto si bineinteles, la petrecere.

Nu avem un numar standard de fotografii dar cu siguranta acestea vor depasi 1.200. Editam totul in Lightroom. Selectiile vor fi separate si putin mai studiate daca este necerar in Photoshop si vor cuprinde fotografii care vor ilustra pe scurt ziua voastra – aproximativ 120 de fotografii.

Materialele for fi inmanate pe stick USB, intr-o cutie de lemn personalizata. Timpul de predare este de 3 luni pentru ca ceea ce facem, facem cu grija si atentie.

Pretul pentru serviciile noastre este de 750 Euro.

Evenimentul va fi acoperit de noi doi si va rugam sa ne rezervati doua meniuri, la petrecere. De asemenea transportul va trebui decontat. Cazarea doar in cazul in care este necesara. Daca sedintele foto vor fi in locatii care percep taxe foto sau intrare, de rezervarea si plata acestora va veti ocupa voi.

Avansul este de 25% iar diferenta se va plati la terminarea petrecerii.

Sedintele de “save the date”, “engagement”, “after-wedding” si albumele foto nu sunt incluse in aceasta oferta, despre acestea putem discuta separat.

Daca v-am starnit interesul si ati dori sa ne cunoastem mai bine, putem discuta mai multe la o cafea.

Cu drag,
Dan si Rebeca

* In cazul in care cununia civila este in alta zi si ne doriti prezenti, lucrul acesta va presupune un cost suplimentar de 500 lei.
Oferta pret foto nunta.pdf

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Moment Photography


Noi suntem Dan si Rebeca. Suntem sot si sotie, parinti si prieteni buni (cand Rebeca nu il piseaza pe Dan :D )

Fotografia este pasiunea noastra si in acelasi timp ceea ce ne-a facut sa vedem ca lumea din jur este frumoasa. Ne-am dat oportunitatea sa cunoastem oameni extraordinari care se iubesc si se bucura de viata. Apreciem simplitatea si naturaletea, iar telul nostru este ca cei care privesc fotografiile mai tarziu, sa-si aminteasca fiecare moment asa cum a fost.

Stilul nostru este simplu si natural. Lasam lucrurile sa curga de la sine si ajutam doar daca este nevoie. Nu o sa venim cu ideea sa-ti tii iubita in palma. Stim ca vrei sa ai grija de ea! Nici nu o sa-ti cerem sa calci pe mire. Aici nu completam nimic :).

Vom fi alaturi de voi in fiecare moment din ziua voastra speciala. De la pregatiri, cununia civila si cea religioasa, sedinta foto si bineinteles, la petrecere.