Catalogul fotografilor
Maria Magdalena Asofie

MM STUDIO ART

Fotograf: Maria Magdalena Asofie
Înscris în catalog de 2 ani și 10 luni
Se deplasează din Ploiesti, Prahova
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0720 053 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
4 testimoniale verificate
  5.00 (43 recenzii)   3,959
Experiență
23 evenimente verificate
2 locații documentate

Foto
• Un fotograf pe tot parcursul evenimentului și fotografierea în stil artistic și foto-jurnalistic a tuturor momentelor: cununie civilă (dacă are loc în aceeași zi), pregătiri, cununie religioasă, restaurant.
• Sesiune foto în ziua nunţii;
• Prelucrare individuală a tuturor fotografiilor (minim 1000);
• Livrarea fotografiilor pe STIK USB, într-o cutie elegantă de lemn, personalizat prin gravare, alături de filmul evenimentului.
Video
• Un videograf pe tot parcursul evenimentului și filmarea în stil cinematografic a tuturor momentelor: cununie civilă (dacă are loc în aceeași zi), pregătiri, cununie religioasă, restaurant;
• Sesiune video în ziua nunţii;
• Filmare în format Ultra-HD-4K;
• Sunet petrecere restaurant înregistrat separat (recorder extern);
• Montaj cinematografic (2-3 ore);
• Montaj highlights/ best moments(3,5 -5 min.);
• Livrarea montajelor video pe STIK USB, într-o cutie eleganta de lemn, personalizat prin gravare, alături de fotografiile evenimentului.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Teșila, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
Barajul Paltinu a dat naştere lacului Paltinu, o mică „mare în munţi“, destinaţie perfectă pentru o sesiune foto-video after wedding.
 Locaţie de nuntă
  Zahanaua, Prahova
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie cum rar intalnesti la noi, este cel mai bun loc in aproprierea Ploiestiului pentru a realiza o sesiune foto. Locul este uimitor, un mic paradis care te face sa te simti ca intr-un basm.

Despre MM STUDIO ART


Noi suntem Magda şi Mihai, împreună din 2013 suntem echipa MM Studio Art, din Ploieşti şi nu doar atât. Ne place să surprindem momentele deosebite din viaţa oamenilor şi să le fim alături în momente cheie ale vieţii, precum nuntă sau botez.

Cu fiecare eveniment încercăm să ne autodepăşim şi să surprindem cele mai frumoase momente din timpul evenimentului, care ulterior vor deveni amintiri pe veci ale celor mai emoţionate şi frumoase zile din viaţa unui om.

Adorăm să surprindem cu ajutorul camerei, emoţii, dragoste şi fericire. Punem mult suflet în tot ce facem, de aceea înainte de fiecare eveniment dorim să îi cunoaştem şi să ne cunoască cei a căror eveniment urmează să-l surprindem. Doar aşa credem că putem stabili o relaţie frumoasă şi destinsă, motiv pentru care cu cei mai mulţi rămânem prieteni după terminarea evenimentului.

În afară de fotografia şi videografia de eveniment, din 2016 am pus bazele unui studio foto în Ploieşti în care protagoniştii principali sunt copiii. În fiecare anotimp realizăm sesiuni foto în studio cu decoruri tematice de sezon.... şi ce ne mai distrăm cu ei.