Catalogul cameramanilor

Mitu Constantin

Cameraman
Înscris în catalog de 8 ani și 2 luni
Se deplasează din constanta, Constanta
Messenger
 0733 275 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (45 recenzii)
Experiență
30 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Mitu Constantin


Salut! Sunt Mitu Constantin și mi-am început pasiunea pentru videografie încă de la o vârstă fragedă. Cu o experiență care m-a ghidat de-a lungul anilor, am devenit un iubitor al artei de a captura emoția și frumusețea evenimentelor unice în viața oamenilor.

Începutul unei Călătorii
Totul a început când aveam doar 14 ani, când am devenit ucenicul unui prieten experimentat în domeniul videografiei. Persoana respectivă era un mentor dedicat și m-a învățat secretele meseriei. La vârsta de 15 ani, am devenit cameraman principal la diverse evenimente, ceea ce m-a ajutat să înțeleg mai bine arta videografiei.

De la Asistență la Echipa Proprie
După patru ani de muncă dedicată, destinul m-a adus în calea cuiva care împărtășea aceeași pasiune pentru videografia de evenimente în stil cinematic. Acest moment a fost punctul de pornire pentru propriul meu drum în lumea videografiei. Cu o echipă dedicată, lucrăm acum pentru a crea filme de evenimente care să ne reprezinte și să încânte clienții noștri.

Pasiunea Pentru Emoții și Frumusețe
Ceea ce mă diferențiază de cameramanii obișnuiți este modul în care privesc evenimentele. Nu sunt doar un videograf care filmează, ci un povestitor al emoțiilor și frumuseții care definesc fiecare moment. Îmi place să surprind și să traduc emoțiile din evenimente în imagini digitale care rămân pentru totdeauna. Fiecare eveniment are o energie unică, iar dragostea mea pentru videografie mă ajută să imortalizez această energie într-un mod aparte.

Mitul Constantin, Videograful Evenimentelor Unice
Cu fiecare eveniment onorat, ne dedicăm total pentru a surprinde esența acelui moment într-un film. Fiecare cadru pe care îl capturăm este gândit, compus și realizat cu pasiune și atenție la detalii. Suntem mândri de ceea ce facem, și asta se vede în fiecare filmare pe care o realizăm.

Dacă vă doriți un videograf care să surprindă emoția și frumusețea evenimentelor unice din viața dumneavoastră, atunci sunteți în locul potrivit. Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să aducem magia videografiei în ziua voastră specială.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro