Catalogul fotografilor
Padurariu Mihai

Mihai Padurariu - fotograf

Fotograf: Padurariu Mihai
Înscris în catalog de 2 ani și 5 luni
Se deplasează din Iași , Iasi
Messenger
 0740 965 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
42 premii
3
12
16
1
10
Apreciere clienți
16 testimoniale verificate
Experiență
80 evenimente verificate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Mihai Padurariu - fotograf


Salutare! Dacă dorești sa știi mai multe despre mine… află că mă numesc Mihai și locuiesc în Iași. Sunt un om plin de energie, îmi place sa ies din cotidian încercând sa fiu mereu creativ, ocupându-mi mai tot timpul cu lucruri care îmi stimulează mintea și mă pun la încercare. Așa am reușit sa descopăr și fotografia.

Dintr-o simplă întâmplare, o cunoștință m-a invitat să îi fotografiez botezul fetiței, iar de aici s-a declanșat totul. Am prins drag de fotografia de eveniment și într-un final să mă îndrăgostesc de ea. Cu timpul am cunoscut cei mai faini oameni pe care îi știu, cu ei am reușit să surprind momente autentice și să creez imagini care să transpună emoția și povestea lor.

Îmi place să lucrez cu lumina și culorile pentru a crea efectul vizual pe care îl doresc.

Folosesc o abordare proprie pentru a obține rezultatele dorite și pentru a-i face pe clienții mei să se simtă confortabil în fața camerei foto. Îmi place să mă adaptez la fiecare eveniment sau ședință foto în parte, lăsându-mi stilul personal peste orice fotografie pe care o predau. În plus, îmi place să creez o atmosferă plăcută și relaxantă pentru cei pe care îi fotografiez, împrietenindu-mă cu ei, lucru care îmi aduce succes în a-i face să râdă și să zâmbească indiferent de starea pe care o au.

Dacă ești în căutarea unui fotograf pasionat, plin de energie si creativ, te invit să mă contactezi, abia aștept sa te cunosc și să creăm împreună imagini care să te inspire și să îți ofere amintiri de neuitat!

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro