Catalogul fotografilor
Hosu Andrei Mihai

Mihai Andrei Fotograf

Fotograf: Hosu Andrei Mihai
Înscris în catalog de un an și 11 luni
Se deplasează din Brasov
Messenger
 0739 429 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
20 premii
1
9
6
1
3
Apreciere clienți
1 testimonial verificat
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită fotografului să îți arate câteva evenimente fotografiate.Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Mihai Andrei Fotograf


Viața mea ca fotograf de evenimente este o călătorie fascinantă și plină de satisfacții. Mă numesc Mihai și am avut privilegiul să profesez în acest domeniu minunat timp de 6 ani de zile. Încă de când am luat prima dată în mână un aparat foto, am știut că acesta este drumul pe care vreau să merg.

În fiecare zi, mă trezesc cu entuziasm și nerăbdare să prind în imagini momente speciale și emoții sincere. Fiecare eveniment pe care îl fotografiez este unic și aduce cu sine propriile sale povești și atmosferă. De la nunți grandioase la petreceri intime, de la ceremonii corporate la evenimente culturale, am avut șansa să surprind o gamă largă de momente și experiențe.

În acești 6 ani, am învățat multe lucruri despre arta fotografică și despre oameni. Am dezvoltat un stil distinct și o abordare sensibilă față de subiectele mele. Fiecare clic al camerei mele este o încercare de a captura autenticitatea și frumusețea din jurul meu.

Una dintre cele mai mari realizări pe care le-am avut în cariera mea este să pot spune că munca mea a adus bucurie și amintiri de neuitat clienților mei. Știind că pot contribui la momente importante din viața oamenilor prin intermediul fotografiei este ceva ce mă motivează și mă împlinește în fiecare zi.