Catalogul fotografilor
Mihai Tabacaru

Media TAB Photography

Fotograf: Mihai Tabacaru
Înscris în catalog de 6 ani
Se deplasează din Bacau
Messenger
 0743 415 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Media TAB Photography


Fiecare fotografie pe care o fac trebuie să spună o poveste, să transmită un sentiment sau să trezească o amintire.
Pasiunea, dăruirea, creativitatea și felul în care vezi lumea înconjurătoare poate crea artă, iar arta trebuie să iti transmită stări unice, prin care să simți că vibrezi... emoția, perfecțiunea și frumosul sunt redate în alte nuanțe decât le știi tu, sunt redate prin ochii, mintea și lentilele mele.
Nu mă consider fotograf, ci mai degrabă “povestitor”. Povestesc despre cum te simt eu în ziua nunții, despre stările pe care le trăiesc alături de tine, despre emoțiile, frumusețea și bucuria ta, punându-mi amprenta asupra fotografiei finale într-un mod unic.
Pentru mine nu există om frumos sau om urât. Fiecare om are ceva special, fiecare om este frumos dacă este pus într-o lumină bună. Rolul meu nu este doar de a te pune într-o lumina bună; trebuie să iți cunosc și stările tale interioare, să le fac vizibile și să le redau în fotografie.
Meriți să ai cele mai trainice și emotionante amintiri... ai nevoie de amintiri pe care să le porți în suflet și să iți facă zilele minunate.

Mihai Tăbăcaru
wedding photographer
Tel. 0743.415.267