Catalogul cameramanilor

Media B Pictures

Cameraman: Norbert Balaban
Înscris în catalog de 11 ani și 6 luni
Se deplasează din Arad
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0747 039 *** vezi telefonul
Favorit


2-4 camere, drona, macara, gimbal, multe altele si nu in ultimul rand, oameni deosebit de talentati :)

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Media B Pictures


Filmari nunti si nu doar atat!

Se spune ca orice poveste de succes are un inceput interesant, iar inceputurile noastre nici macar n-au avut legatura cu evenimentele ci mai degraba cu... televiziunile si publicitatea. :) Fara sa intram in prea multe detalii, primele noastre lucrari au fost genericele si promo-urile pentru diferite emisiuni din Arad si Bucuresti, spoturile publicitare si (din pacate) electorale.

Undeva prin anul 2007 ne-a intrebat o cunostinta daca nu putem sa filmam nunta unor prieteni iar noi am zis "NU"... dupa care ne-am dus totusi :)) Şi uite-asa s-a nascut pasiunea noastra pentru videografia de nunta!

Aveau sa mai treaca multi ani de munca, studii ale pietei si investitii, pentru ca ceea ce a ajuns sa fie cunoscut ca Media B Pictures sa devina, incet dar sigur, un adevarat brand in videografia de nunta pentru cupluri de pe intreg teritoriul Romaniei si nu numai.