Catalogul fotografilor
Mihaela MCM

MCM HAPPY Studio

Fotograf: Mihaela MCM
Înscris în catalog de 6 ani și 4 luni
Se deplasează din Constanta
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0769 848 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
2 evenimente verificate
2 locații documentate

PACHET GOLD - 2100 EURO
1 fotograf
1 videografi
ședința foto-video la gătitul mirelui și miresei.
Fotografii nelimitate.
Ședință foto SAVE THE DATE
Ședinta foto - video TRASH THE DRESS cu mirii în altă zi intr-o locație aleasă
de comun acord – maxim la 3 luni după terminarea evenimentului;
filmare 4K:
filmare cinematic artistică 60-90min
sau filmare documentar 3 ore;
videoclip BEST MOMENTS 3-4min
filmare cu dronă
2 x stick-uri de memorie personalizate
1 album foto lux– 30x60cm
1 album foto lux – 20x 60cm
Tablou canvas 40x60cm

Toate pachetele le puteti vizualiza in atasament:
Anexa contract-preturi servicii NUNTA 2024.pdf

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie şedinţă foto
  Balea, Sibiu
Ratingul meu acordat locaţiei
Bâlea Lac din perspectiva unui fotograf este o comoară vizuală absolut captivantă. Acest loc oferă o gamă variată de subiecte și cadre ce pot fi capturate în fotografii.
Reflexii în apă: Lacul glaciar reflectă perfect vârfurile muntoase și cerul, permițând fotografilor să creeze compoziții simetrice sau jocuri de culori în apă.
Este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru fotografi, oferind o varietate de subiecte și condiții de iluminare care pot duce la imagini spectaculoase.
 Locaţie şedinţă foto
  Mamaia-Sat, Constanta
Ratingul meu acordat locaţiei
Promenada din Mamaia Nord oferă o serie de oportunități interesante pentru capturarea momentelor speciale și a atmosferei unice de pe litoral.
Plaja și Marea Neagră oferă un fundal natural superb pentru evenimentele fotografiate, creând cadre dramatice și frumoase.
Atmosfera relaxantă a Promenadei creează un mediu prietenos și plăcut pentru subiecte, ceea ce poate contribui la obținerea unor fotografii naturale și spontane.

Despre MCM HAPPY Studio


Sunt un fotograf pasionat, specializat în captarea momentelor unice și a frumuseții lumii înconjurătoare prin intermediul imaginilor.

Fie că este vorba despre fotografia de portrete, de natură sau de evenimente, am experiența și abilitățile necesare pentru a capta cele mai bune imagini și a le edita astfel încât să arate perfect.

Ceea ce mă diferențiază de alți fotografi este abordarea mea personalizată și atenția la detalii. Îmi place să lucrez îndeaproape cu clienții mei pentru a înțelege obiectivele lor și pentru a crea imagini care să reflecte personalitatea și stilul lor.

Folosesc echipamente de înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație pentru a capta cele mai bune imagini, iar stilul meu de editare este unic și personalizat pentru fiecare proiect în parte.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf pasionat și talentat pentru proiectul dvs., vă invit să mă contactați. Sunt nerăbdătoare să aud mai multe despre ideile și nevoile dvs. și să începem să lucrăm împreună pentru a crea imagini care să vă impresioneze și să vă inspire.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro