Catalogul fotografilor
Mihaela Cocargeanu

MCM HAPPY Studio

Fotograf: Mihaela Cocargeanu
Înscris în catalog de 5 ani și 8 luni
Se deplasează din Constanta
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0769 848 *** vezi telefonul
Favorit

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre MCM HAPPY Studio


Sunt un fotograf pasionat, specializat în captarea momentelor unice și a frumuseții lumii înconjurătoare prin intermediul imaginilor.

Fie că este vorba despre fotografia de portrete, de natură sau de evenimente, am experiența și abilitățile necesare pentru a capta cele mai bune imagini și a le edita astfel încât să arate perfect.

Ceea ce mă diferențiază de alți fotografi este abordarea mea personalizată și atenția la detalii. Îmi place să lucrez îndeaproape cu clienții mei pentru a înțelege obiectivele lor și pentru a crea imagini care să reflecte personalitatea și stilul lor.

Folosesc echipamente de înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație pentru a capta cele mai bune imagini, iar stilul meu de editare este unic și personalizat pentru fiecare proiect în parte.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf pasionat și talentat pentru proiectul dvs., vă invit să mă contactați. Sunt nerăbdătoare să aud mai multe despre ideile și nevoile dvs. și să începem să lucrăm împreună pentru a crea imagini care să vă impresioneze și să vă inspire.