Catalogul fotografilor
Mark Fazakas

Mark Fazakas

Fotograf
Înscris în catalog de 6 ani
Se deplasează din Zalau, Salaj
Messenger
 0742 496 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Cluj Napoca, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
O locatie foarte frumoasa și eleganta. Am avut parte de o experiență foarte plăcută la ei, Natalia ( cea care e mereu prezenta și are grija de ca mirii și toți invitații sa aibă parte de o experiență cât mai plăcută) este o persoana foarte plăcută și ne-am împrietenit repede. Recomand cu mare drag aceasta locație.

Despre Mark Fazakas


Mă numesc Mark si sunt fotograf de evenimente de mai bine de 6 ani, în toți acești ani am avut ocazia sa fiu prezent la cele mai importante evenimente din viață oamenilor. Am avut ocazia să-i văd cu adevărat FERICITI, ocazia de a fi alături de ei în cele mai frumoase momente din viața lor. Imi place mult spontaneitatea, sa surprind momentele unice, reacțiile de moment, consider ca în timp, aceste momente vor fi cele care vor avea impact. Ideea ca pot și am șansă sa fotografiez cele mai importante evenimente din viața voastra, mă încântă și mă împlinește pe plan personal, iar mai apoi pe plan profesional.Iubesc sa lucrez cu oamenii,iubesc ca am șansa de a imortaliza și cele mai sincere emoții trăite de voi. Aștept cu nerăbdare sa ne cunoaștem și sa scrie împreună povestea voastră.