Catalogul fotografilor
Marius Andron

Marius Andron Photography

Fotograf: Marius Andron
Înscris în catalog de 8 ani și 7 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Messenger
 0724 996 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Marius Andron Photography


Sunt mereu preocupat de excelență ... fie că fotografiez o mireasă în toată splendoarea ei, fie că imortalizez momente, familii. Atuul meu este că iubesc fotografia și oamenii. Sunt capabil să rezonez cu emoțiile și așteptările voastre legate de una dintre cele mai importante zile din viață. Îmi place să surprind emoțiile pozitive ale acestei zile, să le imortalizez și astfel să le fac nemuritoare pentru voi și cei dragi vouă. Am avut privilegiul și onoarea de a fi primit în casele și în inimile multor familii.

Mă simt onorat de încrederea pe care mi-o acordă cuplurile pe care le fotografiez, care - practic - îmi oferă posibilitatea de a intra in inimile lor cu scopul de a suprinde o parte din sufletul lor. Este un dar valoros, ce nu trebuie luat de-a gata, ci trebuie prețuit. Mă simt împlinit când văd reacțiile mirilor care își văd fotografiile de nuntă pentru prima dată.

Mi-aș descrie stilul ca fiind la granița dintre un vintage glamour și un stil fashion contemporan. Nu doar suprind, ci și creez momente memorabile în timp ce spun frumoasa voastră poveste cu ajutorul fotografiilor. Abordarea mea relaxată, calmă și distractivă o să vă facă ziua nunții la fel de memorabilă ca și numeroasele fotografii pe care vi le voi oferi într-un album de nuntă superb. Combinația dintre abordarea, expresia mea artistică și originalitatea voastră va da tonul unei nunți exact așa cum v-ați imaginat.

În anul 2010 am fost și eu mire și știu exact ce doriți și cât de importantă este fotografia de nuntă pentru voi.