Catalogul fotografilor
Marian Matalica

Marian Matalica Photographer

Fotograf: Marian Matalica
Înscris în catalog de 2 ani și 5 luni
Se deplasează din Iasi
Messenger
 0756 821 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
3 premii
1
2
Apreciere clienți
6 testimoniale verificate
  5.00 (2 recenzii)
Experiență
15 evenimente verificate


- un fotograf prezent pe durata intregului eveniment;
- sedinta foto in ziua nuntii;
- aproximativ 900 fotografii postprocesate utilizand corectiile de baza: expunere incadrare, culori, contrast, claritate;
- materiale predate online si pe stick USB;
Pachete foto.jpg

- un fotograf prezent pe durata intregului eveniment;
- sedinta foto in ziua nuntii;
- aproximativ 1200 fotografii(in functie de dinamica evenimentului) postprocesate utilizand corectii avansate;
- 1 x album foto profesional 30 x 30 cm, 40 pagini;
- sedinta foto Save The Date;
- aproximativ 20 fotografii predate in maxim 48h de la terminarea evenimentului!!!
Pachete foto.jpg

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Marian Matalica Photographer


Ştii care-i cel mai frumos lucru la meseria asta? Că, dacă o iubeşti cu adevărat, nu munceşti deloc, doar spui poveşti prin imagini. Surprinzi esenţa celei mai importante zile pentru ei. Ii faci să se relaxeze, glumeşti şi păstrezi cele mai frumoase priviri şi cele mai sincere zâmbete.

Nu-i despre aparate, obiective sau megapixeli. E despre povestea lor, a celor ce ne-au încredinţat să le-o scriem aşa cum ştim mai frumos...

Cu timpul, am învățat să captez momente unice și să aduc emoție și viață în imagini. În prezent, am acumulat o experiență vastă și am îmbunătățit continuu calitatea fotografiilor mele, adăugând o notă de profesionalism și perfecțiune în fiecare detaliu.

Pentru mine, fotografie este mai mult decât o simplă pasiune, este un mod de viață. Îmi place să lucrez cu oameni și să le ofer cele mai bune imagini posibile, indiferent de eveniment sau locație. Înțeleg importanța fiecărui moment special și sunt dedicat să surprind fiecare moment cu precizie și atenție la detalii.

Indiferent de proiectul de fotografie pe care îl aveți în minte, vă asigur că veți avea parte de o experiență profesională și plăcută. Sunt mereu deschis pentru noi provocări și îmi place să împărtășesc pasiunea mea cu ceilalți.

Probabil am una dintre cele mai faine meserii și mă simt privilegiat. La mine la “serviciu” toată lumea este fericită iar ceea ce trebuie să fac este să surprind acest lucru în fotografii. Îmi place să fotografiez iubirea și pasiunea, de aceea mai toate proiectele mele sunt cu oameni și despre oameni.