Înapoi în catalogul cameramanilor

Lucian Barboi

Cameraman: Laurentiu Samoila
Înscris în catalog de 5 ani și 4 luni
Se deplasează din Iasi
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0746 772 *** vezi telefonul
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  3,188
  5.00 (5 recenzii)
Experiență
Nu avem informații despre experiență.
Solicită cameramanului să îți arate câteva evenimente filmate.


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Lucian Barboi


Ma numesc Lucian Barboi, sunt nascut in Iasi, si va ofer cu profesionalism servicii foto sau foto-video pentru evenimentele importante din viata dvs. Chiar daca sunt din Iasi ma deplasez cu placere impreuna cu colegii mei videografi oriunde suntem solicitati in tara sau chiar in afara ei.

Sunt de ceva vreme in aceasta breasla a fotografilor profesionisti, am deja experienta a zeci de nunti, acest lucru ajutandu-ma sa imi gasesc stilul care ma defineste si care imi ofera multe satisfactii vizuale.

Desi am fost tentat la inceputul carierei sa colaborez cu diversi videografi, am decis ca cel mai bine pentru a avea rezultate in timp este sa am langa mine un om bine pregatit profesional cu care sa formez o echipa bine sudata, astfel ca nunta sau botezul tau sa aiba parte de cele mai frumoase amintiri.
Numele colegului meu este Laurentiu zis si Laur :), acesta lucreaza la un important trust media si o sa-l cunoasteti la intalnirea pe care o vom avea impreuna.

Fotografia a fost intotdeauna o dragoste a mea, insa fotografia de eveniment a devenit o pasiune. Imi place sa surprind emotia intregului eveniment prin intermediul pozelor, telul meu fiind acela de a captura imagini care vor fi memorabile chiar si cu trecerea anilor.
In concluzie va invit sa imi trimiteti o cerere de oferta si sunt convins ca ne vom intalni cat de curand ;)