Înapoi la Locații

Domeniul Manasia

Locaţie de nuntă
Păreri de la 4 fotografi și 6 videografi
17 evenimente verificate
Domeniul Manasia este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"O locație superbă pentru organizarea unei nunți. Ai totul foarte aproape (biserică, locuri pentru ședință foto-video, locația pentru petrecere). Conacul este de poveste cu foarte multe camere mari și diferite ca amenajare, foarte ofertante pentru foto-video. Au inclusiv o cramă modernizată cu mult bun gust. Curtea este imensă, plină de verdeață, iar atmosfera este foarte liniștită."
"Excelent, o locatie deosebita"
"Cea mai frumoasa locatie de evenimente din apropierea Bucurestiului. Te duce cu gandul la un film italian. Tot evenimentul s-a desfasurat in curtea domeniului Manasia, dar accesul in interior a fost permis/la liber pentru toata lumea. Arata ca un adevarat muzeu, dar este foarte primitor."
"Frumos, curte foarte mare unde se tin cununiile civile. Conacul arata foarte bine in stil baroc cu ferestre mari. Locatie exclusivista"
"Eleganta si rafinamentul definesc aceasta superba locatie. Aici se pot realiza cele mai boeme evenimente iar potentialul fotografic este impresionant."
"O locatie foarte frumoasa cu o arhitectura minunata. Are o curte foarte mare unde poti trage cadre cat mai diversificate. De asemenea, se poate filma sau fotografia si la interior. Se afla la aproximativ o ora distanta fata de bucuresti."
"Domeniul Manasia este genul acela de loc rar întâlnit ce nu contenește să te surprindă. O bijuterie de patrimoniu unică în peisajul Bărăganului – inclusă în Ansamblul Conacului Hagianoff, s-a redeschis publicului larg, devenind astfel primul monument istoric Clasa A, de importanță națională, restaurat integral în județul Ialomița. Domeniul include conacul boieresc, parcul de două hectare și crama de sub conac, monumente înnobilate de istoricul aristocratic al moșiei. Domeniul Manasia așteaptă să fie redescoperit, la doar 50 de kilometri de București, în localitatea omonimă, în cadrul evenimentelor pe care le găzduiește."
"Locatie superba pentru orice tip de eveniment, o multitudine de locuri unde se pot trage cadre (natura + interior)"
"Un loc potrivit pentru cei care isi doresc stilul de nunta la conac, la Manasia vor gasi unul restaurat, cu o curte frumoasa si cu peluza verde! Peste strada de conac se gaseste si o biserica, fiind usor de realizat organizarea cununiei religioase. Locul poate fi usor decorat, iar evenimentul postat a avut loc afara, intre peluza si conac, ca pozitionare. Pe o parte a peluzei a fost instalat un ring si scena formatiei."
"Un domeniu absolut minunat, foarte ofertant din perspectiva imaginii!

Pregatirile si ceremoniile se pot organiza in locatie, iar meniul si servirea sunt ireprosabile.

Un dezavantaj minor ar fi ca nu sunt foarte multe variante rezonabile de cazare in zona.
"

Hartă

Domeniul Manasia
Domeniul Manasia, Manasia, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro