Înapoi la Locații

Salon Du Mariage

Locaţie de nuntă
Păreri de la 6 fotografi și 4 videografi
40 evenimente verificate
Salon Du Mariage este documentat de fotografi și videografi care au avut evenimente aici.
Toate informațiile sunt verificate și validate de editorii catalogului.

"Salon du Mariage iti deschide un spectru larg de optiuni. Este o locatie care iti poate depasi asteptarile in ceea ce priveste pregatirea evenimentului in sine. Totul se poate realiza in acelasi loc. De la pregatiri, cununia civila si receptia de la restaurant. Salon du Mariage, avand posibilitiatea sa iti ofere toate aceste variante. Un beneficiu real pentru miri in primul rand, fara a mai alerga intre diferite locatii, pastrand din energie pentru petrecerea in sine. Mirii au optiunea de a a lege dintre cele doua saloane de capacitati diferite, complementate fiecare de cate o piscina. Oamenii sunt draguti si open-minded. O locatie pe care o recomand cu drag."
"Salon du Mariage este una dintre locatiile mele preferate din apropierea Bucurestiului. Este condusa de oameni foarte faini care sunt mereu draguti cu toata echipa care se ocupa de desfasurarea unui eveniment. Pentru miri un mare plus sunt cele doua saloane de capacitati diferite cu ringuri de dans generoase si doua piscine minunate unde se pot oficia si ceremoniile religioase. Totul recomanda organizarea unui eveniment aici."
"O locație pretențioasă cu mult bun gust și rafinament. Se pot oficia cununii religioase și în aer liber."
"locatie premium"
"Salon Du Mariage este una din locatiile mele preferate de langa Bucuresti cand vine vorba de evenimente, fie nunta sau botez. Dispune de 2 saloane cu piscina, unde se pot realiza cununii si sedinte foto in aer liber. Are deasemenea parcare iar angajatii sunt foarte ok. Recomand!"
"Locatia este foarte frumoasa,ringul de dans este generos,are si piscina in fata localului,mie mi-a placut."
"Locatie faina pentru evenimente personale, foarte aproape de Bucuresti. Piscinele creeaza cadru perfect pentru cununiile civile si religioase, intr-o atmosfera idilica sub ghirlandele calde.
Serviciile sunt printre cele mai bune iar mancarea excelenta! Locatiile interioare subscriu rafinamentul si bunul gust.
Un plus - locurile de cazare (la nevoie), astfel, un eveniment se poate organiza cap-coada fara stress si timp pierdut.

:)
"
"O locatie foarte frumoasa! O recomand!"
"Localul arata foarte bine!"
"Totul la superlativ!"

Hartă

Salon Du Mariage
Salon du Mariage, Calea Bucuresti, Săftica, România Vezi pagina locației

Abonează-te la newsletter-ul personalizat pentru nunta ta