Iulian Tuia

Iulian Tuia Cameraman
peste 1000
 0729 *** vezi telefonul
Messenger

Distincţiile mele

2 10 10

Mai multe despre mine

Pot sa va spun doar ca filmez mereu cu foarte mare placere. Pentru mine fiecare nunta este diferita si fiecare nunta are ceva special. Asta incerc mereu sa fac prin montajele de nunta pe care le realizez. Sa arat tuturor ce mi-a placut mie la o anumita nunta. Daca v-a placut ce ati vazut in portofoliul meu, nu ezitati sa ma contactati! Voi filma cu aceeasi placere si nunta voastra! :)

Înscris în catalog de 4 ani și 8 luni
Vezi mai mult
Selectia editorilor pe 17.07.2018
Selectia editorilor pe 10.07.2018
Selectia editorilor pe 03.07.2018
Selectia editorilor pe 26.06.2018
Selectia editorilor pe 05.09.2017 Nominalizat la concursul anual 2017 Premiat la concursul anual 2017
Nominalizat la concursul anual 2017
Nominalizat la concursul anual 2017
Selectia editorilor pe 24.10.2017
Selectia editorilor pe 12.09.2017 Nominalizat la concursul anual 2017
Selectia editorilor pe 22.08.2017 Nominalizat la concursul anual 2017 Premiat la concursul anual 2017
Selectia editorilor pe 08.08.2017
Selectia editorilor pe 13.06.2017
Nominalizat la concursul anual 2016


Pachetul Video My Wedding Film este alegerea perfecta!
– Pentru ca stim ca va doriti sa aveti parte de cea mai buna calitate a imaginii si pentru ca noi oferim servicii video de cea mai inalta calitate, vom folosi pentru filmare cele mai performante camere DSLR, asigurand astfel o imagine asemanatoare cu cea pe care o vedeti in salile de cinema.
– Acest pachet asigura filmarea cu o cameră DSLR (Canon 1DX Mark II) in format FULL HD 1080p – 1 cameraman disponibil pe toata durata evenimentului.
– Filmarea si montajul vor fi realizate de Iulian Tuia
– Se vor folosi echipamente profesionale de stabilizare a camerei, similare celor folosite in cinematografie, precum: monopied, trepied, steadicam, slider
– Echipamente audio profesionale, precum: lavaliere audio, recordere audio (conectate la mixerul formatiei), pentru a capta sunetul la calitate maxima si fara distorsiuni.
– Se va filma pe parcursul întregului eveniment începând de la machiaj(daca se doreste) sau de la pregatiri (gatit), pâna la finalul evenimentului (dezgatit), rezultând un material brut de 4-5 ore. Materialul brut va fi prelucrat in totalitate. Se vor realiza corectii de luminozitate, contrast, culoare, vor fi folosite tranzitii simple intre cadre si coloana sonora. Durata finala a filmului pe care il veti primi va depinde si de amploarea evenimentului. Vom avea grija la montaj sa eliminam toate momentele care nu prezinta interes sau care ar putea plictisi privitorul, rezultand astfel un montaj foarte spectaculos si usor de urmarit, cu o durata de 2 ore sau o varianta mai lunga care poate avea pâna la 4 ore. Materialul prelucrat include si un montaj de tip Highlights
- Montaj Highlights – (numit si “Best Moments” sau “Clip”) este un montaj video asemanator unui videoclip muzical, realizat cu cele mai spectaculoase imagini de la nunta, avand ca fundal muzical o melodie aleasa de noi sau de dvs. Din tot filmul nuntii, probabil acest montaj va avea cel mai mare impact emotional. Puteti vedea mai multe exemple de montaje, pe site-ul nostru, la pagina Portofoliu
– Livrare material prelucrat pe suport stick(memorie USB) sau online, in format Full HD.
– Puteti personaliza acest pachet adaugand o lista intreaga de extraoptiuni despre care veti afla mai multe in momentul in care semnam un contract.

Testimoniale de la clienti

Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.