Catalogul fotografilor
Ionut Mircioaga

Ionut Mircioaga

Fotograf
Înscris în catalog de 5 ani și 8 luni
Se deplasează din Dragasani, Valcea
Messenger
 0760 422 *** vezi telefonul
Favorit



Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Ionut Mircioaga


Salut! Numele meu este Fotograf! Pardon, numele meu este Ionut Mircioagă, dar sunt atât de îndrăgostit de ceea ce fac, încât uneori uit și cum mă cheamă (știți și voi cum e cu dragostea). De peste 8 ani eu și aparatul meu foto facem magie din poveștile voastre, ale oamenilor îndrăgostiți, veseli, pasionați, puși pe șotii, plini de energie și de zâmbete!
Am început jucându-mă, dar acest joc m-a prins atât de tare încât acum transform orice emoție în imagine. Călătoria mea până la momentul prezent nu a fost una ușoară: cursuri de formare și perfecționare, zile și nopți întregi de muncă, care au făcut uitate toate orele petrecute departe de cei iubiți. Astăzi mă mândresc cu mii de fotografii, dar mai ales cu faptul că oamenii mă aleg pe mine să le întregesc fericirea. Sunt cele mai împlinitoare experiențe, dar și cele mai provocatoare! Haideți, poftiți în studioul meu, simțiți-vă ca acasă și…zâmbiți, vă rog!