Catalogul fotografilor
Jarca Ionut Cristian

Ionut Jarca

Fotograf: Jarca Ionut Cristian
Înscris în catalog de 4 ani și o lună
Se deplasează din Oradea, Bihor
Messenger
 0752 442 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
2 premii
1
1
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
  5.00 (2 recenzii)
Experiență
11 evenimente verificate
2 locații documentate


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Santau Mic, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Perfecta pentru nuntile de vara (si nu numai), prin servicii de calitate reuseste sa creeze o ambianta placuta si relaxanta atat pentru miri cat si pentru invitati. Ringul de dans este pozitionat l amijloc astfel ca toti sa aibe acces si vizibilitate buna. Vara ringul este amenajat afara. La nunta la care am fotografiat pot sa spun ca toti invitatii au stat afara, inauntru s-a intrat doar pentru a-si odihni picioarele sau pentru a servi masa. Personalul a fost foarte atent cu invitatii, totul a decurs perfect. Recomand locatia pentru ambianta unica pe care o ofera.
 Locaţie de nuntă
  Oradea, Bihor
Ratingul meu acordat locaţiei
Un ambinet placut, aristocrat as putea spune, cu un bucatar extraordinar care a reusit sa prepare un meniu extrem de gustos.
Servirea a fost foarte buna, personalul foarte amabil.
singurul minus este spatiul destul de mic, undeva la 70-80 persoane.
Unul din plusurile locatiei este gradina de vara cu o minunata fantana arteziana ce sta in imediata apropiere a unui perete natural de trandafiri rosii.

Despre Ionut Jarca


Buna!
Sunt Ionut Jarca si pentru mine fotografia este un mod de a trai și de a mă deconecta de stresul cotidian, de a fi prezent in mijlocul oamenilor, de a-mi face noi și noi prieteni și de a descoperi poveștile lor de viață.
Prin pasiunea mea pentru fotografie caut să ofer celor cu care interacționez, indiferent de situatie, neprețuite amintiri pentru viață.