Catalogul fotografilor
Ionut Floricescu

Ionut Floricescu

Fotograf
Înscris în catalog de 11 ani și o lună
Se deplasează din Calarasi
Messenger
 0723 133 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Ionut Floricescu


Salutare, numele meu este Ionut si sunt in acest domeniu de peste 15 ani.
Pasiunea mea pentru fotografiere isi are radacinile in dragostea mea pentru oameni si culori, iar acest lucru se reflecta in fotografiile pe care le realizez. Pentru mine, fotografia este mult mai mult decat un simplu act de a apasa butonul declansatorul al aparatului. Vad fotografia ca pe o modalitate de a pastra vii amintirile si momentele speciale. Sunt intotdeauna prezent la evenimente, alaturi de oameni dragi, pentru a surprinde cele mai frumoase fotografii si pentru a crea amintiri durabile. Personalitatea mea este una calma si iubitoare, iar perseverenta m-a ajutat sa devin un fotograf de succes. Sunt pregatit mereu sa infrunt provocarile si sa ofer cele mai bune servicii, astfel incat clientii sa fie intotdeauna multumiti de rezultate. Echipa noastra este impreuna de mai bine de 5 ani, ne ocupam de partea foto si video a evenimentelor, pentru a garanta succesul unui eveniment , de la inceput, privind partea de organizare, pana la finalul evenimentului. Lucrand impreuna, ne coordonam mult mai usor iar munca devine mult mai facila Echipa noastra este un grup experimentat si bine coordonat, care se ocupa de partea foto si video a evenimentelor de mai bine de 5 ani. In tot acest timp, am reusit sa asiguram succesul multor evenimente prin abordarea atenta si profesionista. Unul dintre principiile de baza ale echipei este sa abordam fiecare eveniment cu grija si atentie incepand cu partea de organizare si planificare, pana la finalul evenimentului. Avem intotdeauna grija sa ne asiguram ca suntem pregatiti pentru orice situatie, astfel incat sa putem surprinde cele mai bune momente in timp real. Un alt avantaj al echipei noastre este ca lucram impreuna si ne coordonam eforturile pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile. Aceasta abordare ne permite sa obtinem imagini impresionante si materiale video unice, care sa reflecte perfect atmosfera si emotiile evenimentului. Ca si concluzie, echipa noastra este dedicata si bine pregatita, ne aducem contributia in succesul fiecarui eveniment la care participam


-Facebook: https://www.facebook.com/ionutfloricescuphotographer/
-Site personal: http://www.ionutfloricescu.ro/
-Instagram: https://www.instagram.com/ionutfloricescu/

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro