Catalogul fotografilor
Ionuț Colotelo

Ionut Colotelo

Fotograf: Ionuț Colotelo
Înscris în catalog de 6 ani
Se deplasează din Cluj Napoca, Cluj
Messenger
 0740 272 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Ionut Colotelo


Provenind dintr-o familie de fotografi, părinții sunt cei de la care am moștenit dorința și pasiunea pentru fotografie. Am crescut înconjurat de aparate foto și de mic copil îmi erau cunoscute diferite tehnici de fotografiere și bucuria mea cea mai mare era atunci când așteptam ca tatăl meu să developeze filmele pentru a vedea ceea ce fotografiase la nunți. Îmi amintesc și acum cu drag cum, copil fiind, luam fotografiile în mână și îl ascultam pe tatăl meu cum îmi povestea despre câte o fotografie câteva minute în șir. Îmi explica tehnica și setările aparatului foto pe care le-a folosit pentru imortalizarea cadrului respectiv dar cel mai mult îmi vorbea despre stările persoanelor fotografiate.
De pe atunci am înțeles ca fiecare fotografie spune o poveste iar fotografia nu este doar despre tehnică ci despre emoție . Zilele cele mai frumoase din copilăria mea erau cele din vacanța de vara când îmi însoțeam părinții la evenimente, la fotografiatul nunților și eu mereu priveam fascinat la desfășurarea obiceiurilor.
Deși la acea vârstă nu înțelegeam obiceiurile din ziua nunții, îmi plăcea să admir și să mă bucur de acele momente . Ajuns la maturitate, am înțeles semnificația fotografiei și importanța zilei nunții și odată cu trecerea timpului, fotografiatul a devenit una din marile mele pasiuni.
De abia aștept să vă fiu alături în ziua evenimentului vostru, să vă descopăr povestea, să vă surprind emoțiile, să mă bucur cu voi de o zi specială pe care să ne-o amintim cu drag toată viața și să trăiesc fiecare clipa alături de voi, pentru că nu sunt doar un simplu fotograf, sunt parte din evenimentul vostru !

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro