Catalogul fotografilor
Ioana Butnariu

Ioana Butnariu

Fotograf
Înscris în catalog de 8 ani și o lună
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0752 837 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
  5.00 (29 recenzii)
Experiență
11 evenimente verificate
3 locații documentate

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Sucevita, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Pensiunea Cetinita din Sucevița reprezintă o alegere excelentă pentru organizarea unui eveniment deosebit precum o nuntă.
Cu un peisaj magnific, servicii foarte bune și o ambianță autentică, această locație se remarcă prin atenția la detalii și dorința de a oferi o experiență de neuitat, tinerilor casatoriți.
Recomand cu căldură Pensiunea Cetinita din Sucevița, tuturor celor care caută un cadru fermecător pentru un eveniment special.

Cu drag!
Fotograf de nunta Suceava Ioana Butnariu
 Locaţie de nuntă
  Corlata, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Am avut privilegiul de a fotografia o nuntă la Pensiunea Comoara Bucovinei, iar experiența mea a fost absolut remarcabilă.
Situată în inima Bucovinei, această pensiune oferă nu doar confort și ospitalitate, ci și o adevărată incursiune în frumusețea tradițiilor și peisajelor locale.
Pensiunea impresionează încă de la început prin spațiul destul de vast pe care este amplasată, intimitate și o atmosferă cât se poate de primitoare.
Priveliștea din jurul pensiunii este foarte frumoasă, bucătăria foarte bună, iar personalul a fost extrem de amabil.
Dacă sunteți în căutarea unei locații în aer liber sau unui restaurant mai intim, atunci vă recomand să vizitați Pensiunea Comoara Bucovinei din Corlata, Suceava.

Cu drag, Fotograf de nunta Ioana Butnariu
 Locaţie şedinţă foto
  Gura Humorului, Suceava
Ratingul meu acordat locaţiei
Orasul Gura Humorului, cu farmecul său pitoresc și atmosfera sa plină de autenticitate, este un cadru perfect pentru nunti pline de emotie și frumusețe.
Acest oraș din inima Bucovinei oferă peisaje naturale spectaculoase și locații cu o arhitectură tradițională fermecătoare, ideale pentru a crea amintiri de neuitat.
Clădirile vechi, peisajele rurale și ospitalitatea localnicilor aduc un farmec aparte evenimentelor speciale, oferind fotografii de nuntă pline de autenticitate și emoție
Cu drag!
Fotograf de nunta Suceava Ioana Butnariu

Despre Ioana Butnariu


Sunt Ioana Butnariu, fotograf de nunta, din frumoasa regiune a Bucovinei, cu sediul in Suceava. Iubesc sa surprind momente unice si magice, transformandu-le in amintiri de pret pentru cuplurile care isi unesc destinele in fata Bunului Dumnezeu.

Fie că alegeți să vă căsătoriți în Bucovina sau în oricare alt colț al țării, sunt pregătită să surprind emoțiile fiecărei povești unice

Alaturi de sotul meu, cu dragostea Bunului Dumnezeu, suntem mandri parinti a doi copii minunati, ceea ce ne confera o perspectiva speciala asupra iubirii si a valorii familiei, intelegand perfect, cat de importanta este ziua nuntii voastre si cat de mult va doriti sa aveti fotografii autentice si pline de viata

Abordarea mea in fotografia de nunta, este una spontana si relaxata. Imi place sa fotografiez momentele asa cum se intampla, cu toate emotiile si bucuriile lor.

Abia astept sa va cunosc si sa va insotesc pe parcursul intregii zile, fotografiind cele mai frumoase clipe si transformandu-le in amintiri pretioase.

Cu drag, Ioana.

Tel: +40752837888
Web: www.IoanaButnariu.ro
IG: www.instagram.com/ioanabutnariu

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro