Catalogul fotografilor
Coca Alupei

IMAGECENTER

Fotograf: Coca Alupei
Înscris în catalog de 8 ani și 3 luni
Se deplasează din Bacau
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0744 642 *** vezi telefonul
Favorit

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre IMAGECENTER


Echipa IMAGECENTER, noi cei care surprindem emoție! Suntem o echipă specializata pe fotografie si videografie de eveniment.

Echipa IMAGECENTER este practic o pasiune de familie pentru fotografie și videografie. Suntem din Bacău însă pentru evenimente ne deplasăm și în țară sau în afara țării.

Pasiunea pentru ceea ce facem este factorul cheie în ceea ce realizam și gândim. Nu lucrăm pe șabloane și ne place să descoperim particularitățile fiecărui eveniment pentru care surprindem emoția într-un mod unicat.

Comunicarea este un alt factor important, suntem fotografi și videografi, în nici un caz cititori de gânduri. Ne place să muncim organizat, fiind momente în care nu mai poți trage o dublă. Nu ne plac clișeele, vrem imagini naturale, intime și relaxate care vor reflecta personalitatea, într-un stil care îmbină reportajul și instantaneele cu portretele și imaginile de detaliu, toate așezate sub umbrela bunului gust.

Folosim echipamente Nikon, Panasonic și Sony, din gama pro, înregistrând imaginile pe câte două carduri simultan astfel încât să putem preveni pierderea imaginilor din cauza coruperii unui card. Nu ne limitam la un număr de imagini sau cadre video, în funcție de dinamica evenimentului documentăm cât mai dataliat atât foto cât și video.

Fotografiile se predau la o rezoluție mare pentru a putea imprima oricând doriți la orice laborator profesional. Prețurile sunt atent calculate, din aceasta cauza nu începem cu diferite negocieri, întrucât pentru a menține standardul de calitate avem un număr limitat de evenimente în fiecare an.

Cu siguranță, împreună, vom forma o echipă bună pentru a documenta evenimentul tău. Te rugăm lasă-ne mesajul tău în pagina de contact. Vă ajutăm bucuroși cu mai multe informații. Ne găsești și pe Facebook.

Noi suntem Coca și Adrian,
echipa IMAGECENTER, cei care surprindem EMOȚIE!