Înapoi la căutarea mea

Hanca Films

Cameraman: Hanca Films - Andreea Hanca
Înscris în catalog de un an și 4 luni
Se deplasează din Cluj-Napoca , Cluj
Messenger
 0748 579 *** vezi telefonul
Favorit
Apreciere clienți
2 testimoniale verificate
Experiență
13 evenimente verificate
5 locații documentate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Cluj Napoca, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
Aroma este unul dintre restaurantele mele preferete din Cluj, în ceea ce privește evenimentele de tip nuntă/botez. Sala mare este spatioasă și luminoasă. Terasa oferă o priveliște frumoasă către oraș. Cel mai amabil ospătar din Cluj, aici l-am găsit. De fiecare dată când am un eveniment acolo, abia aștept să merg!
 Locaţie de nuntă
  Vințu de Jos, Alba
Ratingul meu acordat locaţiei
Curtea de la Domeniile Martinuti este o locație superbă pentru ședință foto/video.
Sala a fost drăguț decorată, mâncarea bună și gustoasă. Recomand!
 Locaţie de nuntă
  Cluj-Napoca, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație drăguță, aproape de pădure și departe de agitația orașului. Mâncare bună, staff amabil și prietenos. O sală perfectă pentru o nuntă mică/medie.
 Locaţie şedinţă foto
  Poiana , Brasov
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație perfectă pentru o ședință foto/video de tip save the sate/trash the dress, în special iarnă, după ce a nins și este zăpadă.
 Locaţie de nuntă
  Cluj Napoca, Cluj
Ratingul meu acordat locaţiei
O locație populară care oferă o mare varietate de servicii, cu multe săli de eveniment, pentru toate gusturile si număr de invitați. Mâncarea este bună, stafful politicos și amabil. O locație la care mă întorc mereu cu plăcere.

Despre Hanca Films


Former Andreea Hanca Videography

Numele meu este Andreea și sunt videograf de nuntă cu peste 5 ani de experiență în domeniul evenimentelor. În anul 2023 am înființat Hanca Films, un loc dedicat pasiunii mele pentru arta vizuală și evoluția artistică.

Stilul meu este unul cinematic, vibrant, autentic.
În fiecare film de nuntă pe care îl creez, acord o atenție deosebită storytelling-ului și creativității artistice, pentru a surprinde acele momente sincere, intime și breathtaking din ziua nunții.

Înspirată de personalitatea și vibe-ul fiecărui cuplu, îmi las creativitatea să fie ghidată de energia lor, astfel încât fiecare cadru să fie unic.