Catalogul fotografilor
Cristi Mocanu

GrafiX Studio

Fotograf: Cristi Mocanu
Înscris în catalog de 9 ani și 4 luni
Se deplasează din Focsani, Vrancea
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0742 642 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre GrafiX Studio


Grafix Studio înseamnă mii de fotografii de nuntă remarcabile – dintre care nu puţine premiate -, poveşti adunate în imagini şi experienţe emoţionante, trăite alături de fiecare pereche de miri. Împreună cu voi alcătuim echipa perfectă pentru crearea celor mai frumoase amintiri din ziua nunții.

Cristi Mocanu fotograf
Sunt unul dintre acei profesionişti norocoşi care, în urmă cu zece ani, şi-a transformat pasiunea într-un mod de viaţă. În tot acest timp, am studiat şi experimentat, extinzând tot mai mult limitele modului în care viața poate fi ilustrată în fotografii.
În spatele fiecărei nunţi se află o poveste de iubire care, pe lângă tehnologie – aparate foto performante, sisteme moderne de prelucrare - are nevoie de inspiraţie, empatie, pasiune şi profesionalism pentru a fi redusă la esenţe într-un şir de cadre fotografice surprinse în momentul ideal.

Ca fotograf, trebuie să ai capacitate de sinteză, imaginație, dar şi puterea de a transmite o stare printr-o singură apăsare de buton. Fiecare element de decor, expresia oamenilor, atitudinea şi strălucirea din ochii lor, dar şi lumina, umbrele, culorile, toate alcătuiesc un uriaş puzzle căruia noi, la Grafix Studio, îi conferim un strop de magie.

Te aşteptăm la studio cu întrebări, sugestii sau nelămuriri, atât dacă este vorba despre fotografie, cât şi despre eveniment în ansamblu. Pentru noi, comunicarea cu tine, clientul nostru, este un element vital în construirea unei relaţii de succes, relaţie a cărei finalitate este transformarea momentelor fericite în amintiri durabile. Fac fotografii cu inima şi surprind poveşti care durează o viaţă.

Valentin Mocanu videograf
Încă din momentul în care am cunoscut primele taine ale videografiei, am înţeles că voi transforma pasiunea pentru arta de a filma în profesie. O profesie provocatoare, creativă, solicitantă, în cadrul căreia imaginaţia este dublată de abilităţi complexe şi nevoia de a evolua continuu. Şi asta pentru că performanţele, reuşitele şi, mai ales, mulţumirea clienţilor, ne definesc atât ca persoane, cât şi ca profesionişti. Misiunea mea la Grafix Studio? Aceea de a „fura” vieţii momente unice, în format video, păstrându-le astfel intacte capacitatea de a fi retrăite la infinit.
Înregistrez video emoţiile celor mai importante momente, într-o manieră specifică filmului documentar. Sunt o prezenţă discretă, de aceea pot surprinde în mod natural tot ceea ce se desfăşoară în jurul meu. Iar dacă trecutul nu poate fi schimbat, modul în care spunem povestea acestuia, DA, ceea ce influenţează pozitiv impresia finală.

De aceea, o componentă importantă a muncii mele este editarea materialului şi realizarea filmului final. La montaj nu folosesc efecte speciale sau tranziţii animate care pot deteriora atmosfera evenimentului, astfel încât, materialul video pe care îl primești va reflecta fidel, dintr-o perspectivă artistică, emoţiile trăite de protagonişti ţi de invitații lor în ziua cea mare. De cele mai multe ori, ne împrietenim cu clienţii noştri, astfel că aceştia revin şi pentru alte tipuri de evenimente.

Succesul Grafix Studio rezidă în numărul tot mai mare de noi prieteni cărora ne face plăcere să le fim alături de fiecare dată când viaţa le oferă motiv de sărbătoare.