Catalogul fotografilor
George Secu

George Secu Photography

Fotograf: George Secu
Înscris în catalog de 12 ani și 2 luni
Se deplasează din Craiova, Dolj
Messenger
 0729 020 *** vezi telefonul
FavoritFotografiere în ziua nunții ce include prezenta la starea civila daca este in ziua nuntii, fotografii traditii, sedinta foto pregatiri la mire si la mireasa, o sedinta foto intr-o locatie la alegere in ziua nunti ce include si fotografii grup, fotografii cununie religioasa, fotografii petrecere
Se ofera 1 set de dvd-uri personalizate cu toate fotografiile realizate în ziua evenimentului la rezoluție maximă în carcasă din piele.
Fotografiere în ziua botezului ce include : fotografii pregatiri, o sedinta foto intr-o locatie la alegere in ziua botezului ce include si fotografii grup, fotografii botez la biserica, fotografii petrecere
Se ofera 1 set de dvd-uri personalizate cu toate fotografiile realizate în ziua evenimentului la rezoluție maximă în carcasă din piele.

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre George Secu Photography


Contrar asteptarilor eu nu am inceput cu frotografia ca un hobby. Inca de mic am fost atras de tehnologie si cu prima ocazie cand am pus mana pe un aparat foto nu i-am mai dat drumul, fotografiam orice tot timpul din dorinta de a experimenta si a invata lucruri noi. Inca de la prima nunta pe care am fotografiat-o am stiut ca asta imi doresc sa fac : fotografia de eveniment. Imi place ca imi permite sa povestesc in fotografii cea mai importanta zi din viata voastra, sa va surprind trairile, sentimentele si emotiile. Sunt adeptul unui stil clasic, o fotografie lejera, naturala, simpla cu o editare minimalista. Incerc sa imbin cat de natural si mai putin invaziv fotojurnalismul cu latura artistica a fotografiei. Sunt din Craiova si sunt disponibil si dornic de plimbare oriunde in tara sau in afara tarii. Realizez fotografii speciale pentru oameni speciali in momente cu totul speciale.