Catalogul fotografilor
Gartner Zita

Gartner Studio

Fotograf: Gartner Zita
Înscris în catalog de 7 ani și 6 luni
Se deplasează din Timisoara, Timis
Oferim separat și serviciul de filmare
Messenger
 0765 312 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Locaţie de nuntă
  Timisoara, Timis
Ratingul meu acordat locaţiei
Tresor este sala de evenimente unde am tinut si nunta mea si nu regret nici o clipa.
 Locaţie de nuntă
  Timisoara, Timis
Ratingul meu acordat locaţiei
Locul unde eleganta, stilul si luxul se intalnesc. Locul ideal pentru o nunta perfecta, totul fiind la superlativ, servire, mancare, confort, iluminatul salii, camera pentru miri pentru pregatire si as mai putea enumera.

Despre Gartner Studio


Suntem Stefan (videograf) si Zita (fotograf), doi tineri care am decis sa muncim din drag, adica munca sa nu fie munca;)
Stim ca exista momente unicate in viata fiecaruia din noi si aceste momente sunt unicate nu se repeta niciodata, de aceea noi dorim sa imortalizam aceste clipe, pentru a putea fi pastrate in amintire asa cum au fost ele candva.

Timpul trece repede, si ne intalnim des cu diferite evenimente, care ne aduc bucurie in suflete, cum ar fi casatoria a doi tineri indragostiti, botezul unui copil nou-nascut, asteptarea unui prunc, o aniversare sau pur si simplu o zi obisnuita din viata unui om, unui copil sau familie, care defapt ne dezvalui o intreaga poveste.
Si noi traim aceste clipe, le cunoastem foarte bine, de aceea cunoastem semnificatia si importanta lor, dorind ca prin studiul si munca noastra sa redam in cel mai bun mod sau cea mai buna varianta, fie ele prin fotografie sau film aceste momente care pana la urma creaza o poveste, povestea noastra.