Catalogul cameramanilor

Gabriel Dicu Videography

Cameraman: Gabriel Dicu
Înscris în catalog de 10 ani și o lună
Se deplasează din Hunedoara
Messenger
 0769 258 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
2 premii
1
1
Apreciere clienți
Adaugă testimonial
  5.00 (4 recenzii)
Experiență
18 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Gabriel Dicu Videography


La inceput suntem curiosi, invatam prin explorare ca lumea este mai mare decat camera in care ne petrecem majoitatea timpului. Apoi crestem si o lume a adultilor ne este prezentata, ne aruncam in mijlocul ei pierzand cel mai important instict al nostru… curiozitatea!
Imi place sa cred ca il putem reinvata. Curiozitatea de a cunoaste noi oameni, noi locuri, noi sentimente ne impinge sa facem lucruri neasteptat de mari! Inceputul se pierde in incercarile de a crea ceva unic, ceva personal, de la omul de zapada pana la castelul de nisip si alte creatii. Videografia si-a gasit locul in nevoile noastre de a ne exprima si de a crea ceva unic si personal si totodata de a cunoastem oameni noi, locuri noi, sentimente noi.
Nu tindem catre perfectiune ci suntem motivati de un puternic sentiment de provocare, provocarea de a fi mai buni decat ieri, este ceea ce ne impinge pas cu pas catre evolutie. Ne place sa daruim momente de bucurie celor din jurul nostru, probabil ca este motivul pentru care faurim povesti.