Catalogul fotografilor
Mihaela Oprisan

Fotograf Mihaela Oprisan

Fotograf: Mihaela Oprisan
Înscris în catalog de 7 ani și o lună
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0744 101 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
25 premii
8
11
6
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
  5.00 (3 recenzii)
Experiență
13 evenimente verificate
1 locație documentată


Toate serviciile fotografice oferite in ziua nuntii in doi fotografi, galerie foto online disponibila un an de zile, stick usb si album foto. Cu un bonus pentru cei care rezerva cu un an inainte. Gasiti si alte servicii suplimentare disponibile in maxim un an de la eveniment la un pret redus doar pentru clientii care rezerva nunta la noi. Apasati sa vedeti oferta detaliata din atasament.
oferta_pret_2024.pdf
oferta_nunta_2024.jpeg
Pachetul complet se refera la un botez de zi si este calculat ca 6 ore+ 2 bonus (Cel doar acasa+biserica se calculeaza ca 3ore+maxim 1 ora bonus). Bonusurile sunt date de faptul ca un bebelus doarme si mananca pentru o perioda destul de insemnata din botez si eu astept sa facem fotografiile cu el treaz si fericit! Pentru eveniment de noapte va rog sa ma contactati.
oferta_pret_botez_2024.jpg

Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Biserică
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Slujba a fost de o frumusețe extraordinară, corul a cântat divin, preoții au cu adevărat vocație, har și toți s-au simțit minunat acolo. Lumina e superbă, arhitectura e deosebită! Se poate urca prin laterală sus să prindeți și alt fel de unghiuri...dar din orice unghi e o îmbinare extraordinară de forme geometrice și lumini, te farmecă de-a dreptul.

Despre Fotograf Mihaela Oprisan


Salut! Fotografia e modul prin care simt și trăiesc. Iubesc oamenii și îmi place să le arăt, prin fotografie, cât de extraordinari sunt! Locuiesc în Suceava dar meseria mea nu e una statică și nici nu mi-ar plăcea să fie așa. De aceea mă deplasez unde e nevoie și prefer ședințele foto care spun ceva despre cei din fotografie, în locul celor cu un decor străin de povestea lor. Mi se pare că astfel de amintiri se păstrează mai bine peste ani și mă bucur și eu pentru că mi-au dat voie să îi cunosc așa cum sunt.
https://www.mihaelaoprisan.ro/

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro