Catalogul fotografilor
Mihaela Oprisan

Fotograf Mihaela Oprisan

Fotograf: Mihaela Oprisan
Înscris în catalog de 6 ani și 8 luni
Se deplasează din Suceava
Messenger
 0744 101 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
21 premii
6
11
4
Apreciere clienți
3 testimoniale verificate
Experiență
13 evenimente verificate
1 locație documentată


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.
 Biserică
  Iasi
Ratingul meu acordat locaţiei
Slujba a fost de o frumusețe extraordinară, corul a cântat divin, preoții au cu adevărat vocație, har și toți s-au simțit minunat acolo. Lumina e superbă, arhitectura e deosebită! Se poate urca prin laterală sus să prindeți și alt fel de unghiuri...dar din orice unghi e o îmbinare extraordinară de forme geometrice și lumini, te farmecă de-a dreptul.

Despre Fotograf Mihaela Oprisan


Salut! Fotografia e modul prin care simt și trăiesc. Iubesc oamenii și îmi place să le arăt, prin fotografie, cât de extraordinari sunt! Locuiesc în Suceava dar meseria mea nu e una statică și nici nu mi-ar plăcea să fie așa. De aceea mă deplasez unde e nevoie și prefer ședințele foto care spun ceva despre cei din fotografie, în locul celor cu un decor străin de povestea lor. Mi se pare că astfel de amintiri se păstrează mai bine peste ani și mă bucur și eu pentru că mi-au dat voie să îi cunosc așa cum sunt.