Catalogul cameramanilor

FotoDumbrava

Cameraman
Înscris în catalog de 6 ani și 7 luni
Se deplasează din Bucuresti
Oferim separat și serviciul de fotografie
Messenger
 0723 124 *** vezi telefonul
Favorit


Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre FotoDumbrava


La inceput am simtit fotografia ca pe un hobby foarte interesant, relaxant si constructiv. Intamplarea a facut sa fim invitati la nunta unor prieteni in calitate de fotografi si de atunci am descoperit fotografia de eveniment, fotografia care iti aduce cele mai multe zambete, emotii si satisfactii sufletesti. Fotografia care iti sopteste printre culori si forme, povestea fiecarei familii. Si de atunci am ramas captivi in acest capitol al vietii de unde se naste un nou cuplu, o noua familie, un nou camin.
Pentru noi, participarea la fiecare eveniment este unica. Sa ni se ingaduie sa fotografiem o parte din viata fiecarui protagonist, o parte din trairile si emotiile lui, o parte din tot ce reprezinta el, este o onoare.

Nu este usor, pentru ca lucrurile cu adevarat importante in viata se construiesc cu atentie, implicare si multa rabdare. Experienta, povestile de viata si emotiile pe care le traim cu fiecare cuplu in ziua evenimentului fac parte din viata noastra si ne implinesc, in primul rand ca oameni si apoi ca fotografi. Iar fiecare eveniment este o noua provocare, personala si profesionala.

Restul... sunt doar detalii tehnice :)! Cum ar fi ca suntem singurul furnizor de evenimente care trebuie si are nevoie sa va cunoasca la o ceasca de cafea inainte de eveniment, sa povestim si sa planificam pentru ca ziua voastra speciala sa fie, mai intai de toate, distractiva si plina, dar nu de griji :). Ca va inspiram si va relaxam cu zambetul si glumele noastre sau ca va facem sa credeti ca ploaia torentiala aparuta din senin nu este decat un curcubeu de mici licurici! Ca pentru noi fotografia reprezinta un mod de viata, nu un job in sine, o experienta unica cu fiecare moment trait, o continua dezvoltare sufleteasca si profesionala.

Suntem adeptii unui stil clasic, o fotografie lejera, naturala, simpla. Incercam sa imbinam pe cat de natural si mai putin invaziv fotojurnalismul cu latura artistica a fotografiei. Dar, cel mai important, incercam sa spunem povestea voastra asa cum este, surpinzand in imagini momente de existenta carora nu veti sti decat atunci cand veti rasfoi fotobookul.

In timpul liber suntem parinti, prieteni, fiica si fiu, ne bucuram de viata, de culoare si de lumina! Si suntem recunoscatori in fiecare zi pentru ceea ce avem - de primit si de oferit si pentru ceea ce suntem.

Locuim in Targoviste si suntem disponibili si dornici de plimbare oriunde in tara sau in afara tarii. Realizam fotografii speciale pentru oameni speciali in momente cu totul speciale. Ne plac, cu precadere, fotografia de eveniment: logodna, nunta sau botez. Iar in studioul nostru ne simtim nestingheriti sa fotografiem orice.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro