Catalogul fotografilor
Badea Alin

Foto Badea

Fotograf: Badea Alin
Înscris în catalog de un an și 11 luni
Se deplasează din Ploiesti, Prahova
Messenger
 0726 677 *** vezi telefonul
Favorit
Premii portofoliu
4 premii
2
2
Apreciere clienți
Nu avem informații despre aprecierea clienților.
Fii primul client care adaugă un testimonial!


Adaugă testimonial
Experiență
5 evenimente verificate
Testimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Foto Badea


Numele meu este Badea Alin, sunt fotograf de evenimente din Ploiești și am început să fotografiez primele evenimente în anul 2016. Totul a început ca hobby, ajungând în ziua de astăzi să conduc mica mea afacere în acest domeniu.

Dacă ești în căutarea unui fotograf de evenimente în Ploiești sau în alte localități din țară hai să ne cunoaștem mai bine pentru că îmi place să cunosc oameni noi, să le aflu poveștile și să fac din evenimentul lor o poveste care să rămână în casele și inimile lor din generație în generație. Toate sunt trecătoare, dar prin fotografie putem opri timpul în loc chiar și pentru o fracțiune de secundă. Fotografiile nu sunt doar niste click-uri pe un buton al unui aparat foto sau telefon, ele sunt momentele importante ale vieții noastre ancorate în timp iar cu ajutorul lor poți călători în trecut, chiar și pentru o clipă.

Experiența nu stiu dacă este multă sau puțină, dar un lucru este sigur, la fiecare eveniment implicarea mea este totală. Am crezut că o dată cu trecerea timpului voi scapa de emoțiile care mă cuprind înaintea evenimentelor, dar partea bună este că aceste emoții sunt constructive și mă ajută să trec peste tot ce implică un eveniment cu toate prevăzutele și neprevăzutele care apar inevitabil.

WedINVITE


INVITAȚII ONLINE PENTRU DIFERITE EVENIMENTE

Descoperă cel mai util și rapid instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în format digital.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un super sistem de organizare la mese!


wedInvite.ro